Tarih: 01.08.2024 12:48

El Clasico Heyecanı MetLife'da: Barcelona ve Real Madrid Kapışması - Arda Güler'nin Sahne Alması Bekleniyor!

Facebook Twitter Linked-in

FUTBOL DÜNYASININ GÖZLERİ METLIFE STADYUMU'NDA OLACAK

İspanya La Liga'nın iki dev ekibi Barcelona ve Real Madrid, 2024-2025 sezonunda forma giyecekleri şampiyonluk yarışın öncesinde bir hazırlık maçında karşılaşacaklar. Arda Güler'in performansı ise futbolseverlerin merak konusu.

NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDACANLI YAYIN?

Barcelona - Real Madrid maçı, 4 Ağustos'ta MetLife Stadyumu'nda oynanacak. Bu heyecan verici mücadelenin 3 Ağustos Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gece saat 02:00'de başlaması planlanıyor. Karşılaşmanın S Sport Plus üzerinden canlı yayınlanması bekleniyor.

GENÇ YILDIZ ARDA GÜLER SAHADA OLACAK MI?

Serie A ekibiyle oynanan maça ilk 11'de başlayan ve 45 dakika sahada kalan Arda Güler'in Barcelona mücadelesinde de yer alıp almayacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Real Madrid'in ABD kafilesinde yer alan genç yıldızın, teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından Barcelona maçının ilk 11'ine dahil edilip edilmeyeceği merak konusu.

REAL MADRİD'İN ABD KAMP KADROSU DETAYLAR

Kalede Courtois, Lunin ve Fran Gonzalez'in yer aldığı kadroda, savunmada ise Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Ramon, Lorenzo, Obrador, Asencio ve Martinez görev yapacak. Orta saha Modric, Arda Güler, Ceballos, Nico Paz, Mario Martin, Jeremy de Leon, Palacios ile güçlenirken, hücum hattında ise Vinicius Jr, Rodrygo, Endrick, Brahim, Latasa ve Alvaro Rodriguez gibi isimler dikkat çekiyor. İki takımın yaklaşan mücadelesi, iki ezeli rakibin yeni sezondaki performansları için önemli bir sınav olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —