YK Enerji, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

ANKARA (AA) - Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (YK Enerji), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadrosunda ve yüklenici firmalarda görev yapan kadın çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.Şirketten yapılan açıklamaya.

Ekonomi 8.03.2021 09:56:36 0
YK Enerji,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Tarih: 01.01.0001 00:00

ANKARA (AA) - Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (YK Enerji), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadrosunda ve yüklenici firmalarda görev yapan kadın çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Milas ilçesinde çevreye duyarlı yatırımları ve çalışmalarıyla dikkati çeken YK Enerji bünyesinde 106 kadın çalışan bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen YK Enerji Personel ve İdari İşler Direktörü Cafer Varol, salgın sebebiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bu yıl toplu kutlama yapamadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ağır iş kolunda yer alan bir sektörde omuz omuza birlikte görev alıyoruz. 3 milyar dolarlık bir proje ve mali işlerimizi bir kadın yöneticimiz yönetiyor. Çevreye duyarlı olmak bizim asli görevimiz. Çevre müdürümüz bir kadın ve çevre mühendislerimiz arasında kadınlar var. Kalite yönetimimiz bir kadına emanet. İş sağlığı güvenliğinde de kadın yönetici ve çalışma arkadaşlarımız mevcut. Her gün aşçısından, bulaşıkçısına, temizliğimize kadar kadın elini ve emeğini görmek mümkün. İnsan kaynaklarımız, kurumsal iletişimimiz, sağlık servisimiz ve daha birçok birimimiz yine kadınlarımıza emanet. Kurumumuza kattıkları değer için her birine teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz."



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem