Vodafone çözüm ortaklarını İTÜ Vodafone Future Lab'da ağırladı

- “Future Lab Partner Days” olarak adlandırılan etkinliklerin ilkinde Vodafone, global tecrübesi ile Türkiye’nin dijitalleşme yolculuğunda yerli ve milli ekonomiye verdiği desteği ortaya koydu

Ekonomi 28.06.2019 11:33:32 0
Vodafone çözüm ortaklarını İTÜ Vodafone Future Lab
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.06.2019 11:33

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, teknoloji geliştirdiği çözüm ortakları ile İTÜ Vodafone Future Lab’da bir araya geldi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, “Future Lab Partner Days” olarak adlandırılan etkinliklerin ilkinde Vodafone, global tecrübesi ile Türkiye’nin dijitalleşme yolculuğunda yerli ve milli ekonomiye verdiği desteği ortaya koydu.

Vodafone’un işletmelerin dijitalleşme yolculuklarını en üst seviyede desteklemek ve geleceğin teknolojilerini müşterileri ile buluşturulabilmek üzere hayata geçirdiği İTÜ Vodafone Future Lab’da 30 çözüm ortağı ile 34 farklı akıllı teknoloji deneyimi sergileniyor. Vodafone, Future Lab Partner Days’de İTÜ Vodafone Future Lab’in hayata geçirilmesinde sundukları katkılardan dolayı çözüm ortaklarına birer plaket takdim etti. Vodafone, ilerleyen günlerde de yeni Future Lab Partner Days etkinlikleri ile çözüm ortakları ile biraraya gelmeye devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Çözüm ortakları ile birlikte farklı sektörlerdeki spesifik ihtiyaçlara özel çözümler geliştirip İTÜ Vodafone Future Lab’da bu çözümleri tüm sektörlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şu değerlendirmelerde bulundu:

“İTÜ Vodafone Future Lab’ı, Vodafone Ar-Ge ekibi ve İTÜ doktora öğrencilerinden oluşturduğumuz çalışma gruplarıyla, sürekli yeni projeler üreten bir akıllı teknoloji merkezi olarak konumlandırdık. Nesnelerin internetinden, görüntü işleme teknolojilerine, sabit altyapı çözümlerinden, robotik süreç otomasyonu çözümlerine, yapay zeka teknolojilerinden makine öğrenmesine kadar uçtan uca birçok farklı deneyime ev sahipliği yapan İTÜ Vodafone Future Lab, yeni nesil Ar-Ge ve Teknoloji Deneyim Laboratuvarı olarak, Türkiye’nin dijitalleşme yolculuğunda önemli bir merkez haline geldi. Bu merkez, yansıttığı vizyon ve sahip olduğu ekosistemle Vodafone ülkeleri arasında şimdiden bir referans noktası haline gelmiş durumda. Farklı ülkelerden Vodafone ekipleri son dönemde birbiri ardına Türkiye’ye gelerek İTÜ Vodafone Future Lab’i ziyaret ediyor, burada yer alan akıllı çözümleri inceliyor.

Vodafone Grubu CEO’su Nick Read, Türkiye ziyaretinde bu merkezi gezdi ve çözüm ortaklarımızla geliştirdiğimiz teknolojilerin kendisini nasıl etkilediğini ifade etti. Nihai hedefimiz; her sene burs verdiğimiz 25 lisansüstü ve doktora öğrencisi de dahil olmak üzere, yerli girişim çözüm ortaklarımızla birlikte Türkiye’de teknoloji üreterek, bu teknolojileri dünyaya ihraç edebilmek. Dünyada yeni nesil teknolojiler alanında öncü çalışmalara imza atan bir şirket olarak, bu alandaki global deneyimimizi Türkiye’ye aktarmaya, yerli firmalarla birlikte büyümeye devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ