Van Valisi Taşyapan Kapıköy'de incelemelerde bulundu

Van Valisi İbrahim Taşyapan, modernizasyon kapsamında inşaat çalışmaları süren Kapıköy Sınır Kapısı yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

Ekonomi 17.11.2016 00:50:18 0
Van Valisi Taşyapan Kapıköy
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saray ilçesindeki mevcut sınır kapısının ihtiyaca cevap veremez hale gelmesi üzerine, 24 Ağustos 2016’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve İranlı yetkililerin de katıldığı türenle temeli atılan Kapıköy Sınır Kapısı Yerleşkesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

 

14-15 Kasım 2016 tarihlerinde Hudut Güvenliği Toplantısına katılmak üzere İran’ın Hoy kentine giden Vali İbrahim Taşyapan, Van’a dönüşünde Kapıköy Sınır Kapısında devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile TOBB işbirliğindeki sınır kapıları modernizasyon çalışmaları kapsamında 61 bin metrekare alan üzerine kurulmakta olan yerleşkenin inşaat kontrol amiri Sabahattin Deniz’den çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İbrahim Taşyapan’a, iklim şartlarının da elvermesi durumunda planlanan takvim olan 2017 yılı sonuna kadar yerleşkenin tamamlanacağı bilgisi verildi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem