Van Esnaf ve Sanatkârları bilgilendirme toplantısı

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’nin katılımı ile Van’da “Esnaf ve Sanatkarları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek.

Ekonomi 12.10.2016 23:03:15 0
Van Esnaf ve Sanatkârları bilgilendirme toplantısı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.10.2016 23:03
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’nin katılımı ile Van’da “Esnaf ve Sanatkarları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek.

Van Ticaret İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen “Esnaf ve Sanatkârları Bilgilendirme Toplantıları” ile esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelmek suretiyle; ilgili kesimin sorun ve taleplerinin birinci ağızdan dinlenmesi ve alanında uzman kişilerin katılımı ile söz konusu soru ve taleplere cevap verilmesi hedeflenmektedir. Standart sorun çözme yöntemlerinin ötesine geçilerek ile özgü sorunların tespit edilmesi ve sorunların niteliğine göre toplantı esnasında ya da sonrasında bu sorunların bertaraf edilmesine yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Esnaf ve sanatkârları bilgilendirme toplantıları çerçevesinde; mevcut sorunların dinlenmesi ve bu sorunlara çözüm önerileri sunulması, esnaf ve sanatkârların vergi ve sosyal güvenlik konularında bilgilendirilmesi, kredi ve finansmana erişim ve bunlardan yararlanma imkânlarının tanıtılması, yenilikçilik ve rekabet konusunda fikir verilmesi, Ahilik teşkilatının temelini oluşturan eşsiz ahilik kültürünün tanıtımı ve günümüz esnafına yansımalarının belirlenmesi amaçlarıyla toplantılar gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda 13 Ekim 2016 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’nin katılımı ile “Esnaf ve Sanatkarları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir. Toplantıda Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı da (KOSGEB) alanında uzman kişiler katılım sağlayarak bilgilendirici sunumlar yapacak ve esnaf ve sanatkârın sorularını cevaplayacaktır. Ayrıca Ahilik kültürü ve bu kültürün günümüze yansımaları, esnaf ve sanatkârlara kazandırdıkları konularında da alanında uzman bir katılımcı tarafından sunumlar yapılacaktır” denildi.
 
 
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ