Vali Memiş: Devletimizin tek kuruşunu boşa harcamıyoruz

Erzurum Valisi Okay Memiş, başkanlığında Oltu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Ekonomi 28.12.2021 15:38:09 0
Vali Memiş: Devletimizin tek kuruşunu boşa harcamıyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.12.2021 15:38

Erzurum Valisi Okay Memiş, başkanlığında Oltu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

İlçe belediye meclis salonunda yapılan toplantıya, Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu Kaymakam Vekili olarak Narman Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşci, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Fuat Demir ve Oltu OSB müteşebbis heyeti katıldı.

Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Vali Okay Memiş, devletin tek bir kuruşunu dahi boşa harcamadıklarını söyledi.

Kendilerine temin edilen kaynakları istihdama yönelik işlerde kullandıklarına dikkat çeken Vali Memiş, “Oltu gözbebeğimiz olan bir ilçedir. Erzurum’un en köklü, en eski ve en büyük ilçesi diyebiliriz. Oltu Organize Sanayi Bölgesini Valilik ve Büyükşehir Belediyemizle devraldık. Bütçemizden para ayırıp, harcamalar yapacağız. Burayı sadece Oltu olarak değil, Olur, Narman, Şenkaya ile birlikte bir bölge merkezi olarak düşünüyor, planlıyoruz. Bu ve bundan sonraki toplantılarda Oltu OSB için neler yapabiliriz, önümüzü görmek istiyoruz. Devletin bir Türk lirasını dahi çarçur etmemeye gayret ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizin tek derdi, devletin tek kuruşunu nasıl istihdamda kullanabiliriz. Sokaklarda işi olamayan genç erkeklere, kızlarımıza nasıl iş bulabiliriz. Tek derdimiz bu. Bize kaynak olarak temin edilen ödenekleri hep fabrika yapma gayretindeyiz. Lükse, çatafata ve saçma sapan projelere asla kamu kaynağını harcamıyoruz. İllimize, ilçemize bütün paydaşlarımızla değer katma derdindeyiz.” Diye konuştu.

Toplantının ardından Vali Okay Memiş ve katılımcılar Oltu OSB alanına geçerek çalışmaları yerinde inceledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ