Türkiye Finans'a 'Entegre Kampanya' ödülü

- Türkiye Finans, bankacılık sektöründeki kadın çalışanların gücünü ön plana çıkarmak amacıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başlattığı Feride Şevket Hanım Bankası isimli dijital projesiyle, Felis Ödülleri'nde Entegre Kampan

Ekonomi 14.11.2020 11:48:31 0
Türkiye Finans
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.11.2020 11:48

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans, bankacılık sektöründeki kadın çalışanların gücünü ön plana çıkarmak amacıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başlattığı Feride Şevket Hanım Bankası isimli dijital projesiyle, Felis Ödülleri'nde Entegre Kampanyalar bölümünde başarı ödülüne layık görüldü.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans Katılım Bankası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hayata geçirdiği Feride Şevket Hanım Bankası isimli kreatifte Lokal ajans imzasını taşıyan dijital projesiyle, reklam ve pazarlama iletişimi ekosisteminde fark yaratan fikirlerin ve çalışmaların ödüllendirildiği en prestijli ödül organizasyonlarından Felis Ödülleri’nde bu yıl başarı ödülü almaya hak kazandı.

Entegre Kampanyalar bölümünde Finansal Hizmetler kategorisinde başarı ödülü alan banka, kadınların gücünü ön plana çıkarmak amacıyla hayata geçirdiği projeyle, kadınların bankacılık sektöründeki önemi ve gücüne dikkati çekti.

Türkiye’nin ilk kadın bankacısı Feride Şevket Hanım’dan ilham alınarak hayata geçirilen kampanya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, LinkedIn üzerinden açılan Feride Şevket Hanım Bankası hesabı ile başlatıldı. Anonim olarak yürütülen kampanya, sadece finans sektöründen değil farklı sektörlerden pek çok profesyonelin büyük takdirini topladı.

Özellikle kadın çalışanlar, çalıştıkları kurumlarından bağımsız olarak kendilerini Feride Şevket Hanım Bankası’nın bir çalışanı olarak göstererek projeye destek oldular. Projenin aktif olduğu 3 günlük kampanya süresinde LinkedIn’de 1700 profesyonel tarafından takip edilen Feride Şevket Hanım Bankası, kampanya süresince 5 milyon görüntülenme, Instagram'da 3 milyon erişim rakamlarına ulaştı ve büyük ilgi gördü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Kurumsal İletişim Müdürü Elif Bilge Ceylan şunları kaydetti:

"Türkiye’de iş hayatındaki kadınların konumlarının güçlendirilmesini ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sadece finans sektöründe değil tüm sektörlerde yaygınlaştırılmasını; büyüyen, güçlü bir Türkiye için vazgeçilmez olarak görüyoruz. Ülkemizin ilk kadın bankacısı Feride Şevket Hanım’dan aldığımız ilhamla hayata geçirdiğimiz bu projeyle, bankacılık sektörünün birçok kademesinde görev alan kadın çalışanların gücüne güç katmayı hedefledik. Türkiye Finans olarak en kıymet verdiğimiz değerlerimizden biri de; çeşitliliği en büyük zenginliğimiz olarak görmemiz. Bu bakış açımız doğrultusunda projemiz ile kadının bu çeşitliliğe katkısı ve iş hayatına getirdiği farklı bakış açılarının da altını çizmek istedik. Diğer yandan katılım bankacılığının özünde yer alan üretimin desteklenmesi yaklaşımından hareketle kadının üretime katkısı noktasında taşıdığı önemi vurgulamak ve üretimde aktif bir aktör olarak yer almasının önemine de dikkat çekmeyi düşündük."


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ