Tarih: 02.02.2019 03:38

Türkiye çok büyük güç elde edecek

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’de hiç petrol çıkmazdı insanlar neden çıkmadığınida bilmez Sadece bu topraklarda yokmuş derlerdi. Ama artık yeni aramalarla görüyoruz ki topraklarımızda da varmış. sadece yıllarca bizden saklanmış ve bunları komplo teorisi değil gerçekten de petrol çıkarmayı resmen birileri engellemişler. Şimdi de Siirt’te çıktı.

Hemde tesadüfi bir şekilde çıktı ki ilk başta su aranıyordu yani petrol arama düşüncesi yoktu ama su ararken oradan petrol bulundu. Belki şu an nice topraklarımızdan hala büyük bir şekilde petrol kaynamakta Ama ne yazık ki yıllarca çıkarılmadı ve yıllarca da Cumhuriyetten bu yana hep engel olup kuyular kapatıldı. 

İçimizdeki nice hainler de ne yazık ki bunu alet olup kendi devletine ihanet ettiler. Şimdi ise hamdolsun tekrardan çıkmaya başladı ki daha da çıkacak. Bor madeninden sonra petrolün de özellikle bu topraklardan çıkıyor olması önümüzdeki yıllarda Türkiye’yi çok önemli bir güç olarak dünya piyasasında ilk sıralara yerleştirecek. 

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —