Turkcell, şirketlerin dijital dönüşümü için 2 bin 300 projeye imza attı

- Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata: - 'Bundan sonraki dönemde de eğitimden sağlığa, üretimden perakendeye kadar pek çok sektörde kurumların dijital dönüşüm ihtiyaçlarını tek noktadan karşılam

Ekonomi 15.03.2021 11:26:08 0
Turkcell, şirketlerin dijital dönüşümü için 2 bin 300 projeye imza attı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.03.2021 11:26

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Türkiye'de kamu ve özel sektörün dijital dönüşümüne destek olduğu Dijital İş Servisleri şirketiyle geçen yıl 2 bin 300'den fazla projeye imza attı.

Turkcell'in açıklamasına göre, kurumlara tek noktadan uçtan uca teknolojik çözümler sunan Dijital İş Servisleri, ikinci yılını geride bıraktı.

Kısa zamanda kurumların teknoloji ortağı haline gelen Dijital İş Servisleri, salgınla geçen 2020'de 1 milyar TL kontrat bedeline sahip, 2 bin 300'den fazla projeye imza attı. Müşterilere özel terzi usulü tasarlanmış 420 projeyle de şirketlere uçtan uca çözüm sunuldu.

Şirketlerin 2020'de tercih ettiği projeler arasında uzaktan çalışmayla birlikte daha da önem kazanan veri merkezi, bulut ve siber güvenlik çözümlerinin yanı sıra çağrı merkezi ve şube çalışanlarının uzaktan çalışmaya geçebilmesi için kullanılan Flex VPN, Kanal Çağrı Yönetimi ve Tek Ofis ürünleri öne çıktı.

Finans, perakende, üretim, enerji, sağlık gibi pek çok sektörde yenilikçi projelere imza atan Turkcell Dijital İş Servisleri, her sektörün kendi ihtiyaçlarına hitap edecek çözümler tasarlayarak dijital dönüşüm projeleri hayata geçiriyor.

Dijital İş Servisleri, şehir hastaneleri projelerinde, teknolojik olarak ihtiyaç duyulan tüm çözümleri sağlayan ve işleten bir şirket olarak şehir hastanelerinin lider altyapı sağlayıcısı konumunda bulunuyor. Halihazırda Yozgat, Adana, Eskişehir, Elazığ, Bursa, Başakşehir, Tekirdağ olmak üzere 7 şehir hastanesinin teknolojik altyapısını yönetmeye devam ediyor.


- "Birçok kurumun dijital dönüşümünde büyük rol oynadık"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Türkiye'deki birçok kurumun dijital dönüşümünde büyük rol oynadıklarını belirtti.

Kurumlara uçtan uca çözümler sunmak için iki yıl önce kurdukları Dijital İş Servisleri şirketiyle kısa zamanda hizmet verdikleri birçok kurumun dijital dönüşümüne destek olduklarını aktaran Özata, şunları kaydetti:

"Salgınla birlikte dijitalleşmenin önemi bir kez daha ortaya çıkarken uzaktan çalışma hayatımızda geniş bir yer edindi. Biz de Dijital İş Servisleri ile şirketlerimizin işlerini uzaktan yönetebilmesini sağlayacak çözümlerimizle yanlarında olduk. KOBİ'lerden büyük ölçekli şirketlere kadar sunduğumuz ürün ve çözümlerle sadece 2020'de 1 milyar TL kontrat değerine sahip 2 bin 300'den fazla projeye imza attık. Bundan sonraki dönemde de eğitimden sağlığa, üretimden perakendeye kadar pek çok sektörde kurumların dijital dönüşüm ihtiyaçlarını tek noktadan karşılamaya devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ