Trendyol'dan, Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne özel indirim

İSTANBUL (AA) - Trendyol, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için özel olarak hazırlanan 4 gün sürecek olan kampanya kapsamında yüzde 60'a varan indirimli ürünleri hayvanseverlerle buluşturacak. Trendyol'dan yapılan açıklamada,.

Ekonomi 27.09.2019 14:45:16 0
Trendyol
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Trendyol, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için özel olarak hazırlanan 4 gün sürecek olan kampanya kapsamında yüzde 60'a varan indirimli ürünleri hayvanseverlerle buluşturacak.

Trendyol'dan yapılan açıklamada, e-ticaret platformu, 4-7 Ekim'de gerçekleştireceği kampayla evcil hayvan ürünleri kategorisinde yer alan tüm kedi ve köpek mamaları, bakım ürünleri, kedi kumu gibi günlük ihtiyaç ürünleri, aksesuarlar, taşıma çantaları ve evcil hayvan eşyalarında yüzde 60'a varan indirim uygulandı.

En çok topaklanan kedi kumu ürünlerinin tercih edildiği 25 milyon üyeli Trendyol'da, köpek mamalarında ise Proplan kuru mamanın daha çok satıldığı kaydedildi.

Trenyol müşterilerinin en çok kedi oyuncaklarını incelediği belirtilen açıklamada, gelecek günlerde de birçok kategoride özel indirimlerin devam edeceği bilgisi verildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem