TESK Başkanı Bendevi Palandöken Esnafın derdini bir bir anlattı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLAR KONFEDERASYONU (TESK) BAŞKANI BENDEVİ PALANDÖKEN, ÜLKE GENELİNDEKİ ESNAF VE SANATKAR BİRLİKLERİ BAŞKANLARIYLA TELEKONFERANSTA BİR ARAYA GELDİ. ESOB BAŞKANI RASİM FIRAT, GÖRÜŞMEDE KENT ESNAFININ YAŞADIĞI SO

Ekonomi 13.04.2020 14:03:17 0
TESK Başkanı Bendevi Palandöken Esnafın derdini bir bir anlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, ülke genelindeki esnaf ve sanatkar birlikleri başkanlarıyla telekonferansta bir araya geldi. ESOB Başkanı Rasim Fırat, görüşmede kent esnafının yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini aktardı.

Korona virüs sebebiyle telekonferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen ‘istişare’ toplantısında konuşan Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, işyeri kapanan ve çalıştığı halde zor durumda olan esnafın acil desteğe ihtiyacı olduğunu vurguladı. Zaruri giderleri olan esnaf ve sanatkarın bu süreçte yalnız bırakılmaması gerektiğini kaydeden Başkan Fırat, “Bu dönemde en çok ve derinden etkilenen kesim esnaf ve sanatkarımız oldu. İşyerlerinin ne zaman açılacağı belli olmayan, açık olanların da iş yapamadığı şu günlerde esnaf ve sanatkarımıza can suyu sağlayacak yardım eli bekliyoruz. Aksi taktirde bir çok esnaf ve sanatkarımız bu kriz döneminin sonunu göremeyecek ve ardı ardına kepenk kapatmaya başlayacaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem