Temsa, UMA Motorcoach Expo'da yeni TS30'u tanıttı

- Temsa CEO'su Tolga Kaan Doğancıoğlu: - 'Önümüzdeki dönemde yeni ortak şirketimiz PPF ve Skoda Transportation'ın da gücüyle özellikle Kuzey Amerika pazarında daha büyük başarı hikayeleri yazmayı hedefliyoruz'

Ekonomi 26.04.2021 10:28:58 0
Temsa, UMA Motorcoach Expo
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.04.2021 10:28

İSTANBUL (AA) - Temsa, UMA Motorcoach EXPO 2021'de yeni TS30 model aracını tanıttı.

Şirket açıklamasına göre, 2010 yılından bu yana ABD pazarında faaliyetlerini sürdüren otobüs üreticilerinden Temsa, şehirler arası otobüs segmentinde öne çıkan organizasyonlar arasında gösterilen ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini ABD'nin Orlando kentinde bir araya getiren UMA Motorcoach EXPO 2021'e katıldı. Temsa, yeni TS30 model otobüsü ile fuarda tek araç sergiledi.

15 binden fazla aracıyla 66 ülkede yer alan Temsa, ABD'deki konumunu güçlendiriyor. 2010 yılında ABD pazarına giren şirket, faaliyetlerini 2018 yılında kurulan TEMSA North America (TNA) şirketi vasıtasıyla gerçekleştirmeye devam ediyor. Faaliyet gösterdiği segmentlerde yüzde 10'luk pazar payına erişen şirket, "otomotiv odaklı bir teknoloji şirketi" olarak ABD'de 1.000'i aşkın aracıyla yer alıyor. Kuzey Amerika pazarını gelecekteki büyüme motorlarından biri olarak gören şirket, yakın zamanda bu pazara özel olarak geliştirdiği TS45 elektrikli otobüsü Silikon Vadisi başta olmak üzere ABD'nin farklı bölgelerinde yollara taşımayı hedefliyor.


- "Kuzey Amerika pazarında daha büyük başarı hikayeleri yazmayı hedefliyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Temsa Üst Yöneticisi (CEO) Tolga Kaan Doğancıoğlu, "ABD gibi zorlu bir pazarda başarılı bir noktaya gelmek bizler için gurur verici ve önümüzdeki sürece yönelik yeni hedefler belirlememizde de önemli etken. Bu zamana kadar pazarı doğru okumanın ve ihtiyaçları doğru şekilde belirlemenin katkısıyla büyük başarılara imza attık. Yakın zamanda tüm teknolojisiyle kendi ürettiğimiz elektrikli araçlarımız Silikon Vadisi başta olmak üzere ABD'nin farklı bölgelerinde yollarda olacak. Önümüzdeki dönemde yeni ortak şirketimiz PPF ve Skoda Transportation'ın da gücüyle özellikle Kuzey Amerika pazarında daha büyük başarı hikayeleri yazmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Temsa North America Ülke Direktörü Fatih Kozan da UMA'nın 50'nci yılı olduğunu hatırlatarak, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda tasarım ve teknolojiyi buluşturduğumuz yenilikçi bir ürünümüzle yerimizi aldık. TS30 aracımız, seyahat/motorcoach segmentinde daha önce olmayan high-end bir ürün olarak, pazarda yüksek kalite standartlarında hizmet veren taşıma şirketlerinin daima bir numaralı tercihi oldu. Yeni donanımlarla zenginleştirdiğimiz modelimiz ise tüm operatörlerin beğenisini kazandı. Sağlamlığı ve düşük operasyon maliyeti ile öne çıkan yeni ürünümüz ile pazarda satış adetlerimizi daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ