Tek dokunuşta tüm Huawei cihazlar arasında bağlantı

İSTANBUL (AA) - Huawei Share ve OneHop teknolojileri PC, tablet ve telefon gibi cihazlar arasında veri alışverişini sorun olmaktan çıkartıyor ve tek dokunuş ile tüm cihazlar arasında bağlantı kurulmasını sağlıyor. Huawei açıklamasına.

Ekonomi 31.08.2020 11:16:41 0
Tek dokunuşta tüm Huawei cihazlar arasında bağlantı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.08.2020 11:16

İSTANBUL (AA) - Huawei Share ve OneHop teknolojileri PC, tablet ve telefon gibi cihazlar arasında veri alışverişini sorun olmaktan çıkartıyor ve tek dokunuş ile tüm cihazlar arasında bağlantı kurulmasını sağlıyor.

Huawei açıklamasına göre, evden çalışırken ve telefonla bilgisayar arasında dosya veya fotoğraf aktarmak istenildiğinde cihazlar arasında bağlantı kurmak için bir kabloya ihtiyaç bulunuyor. Çoğu kullanıcı bilgisayar, tablet, hoparlör ve cep telefonu gibi birden çok cihaza sahip ancak telefondaki içeriği hoparlöre veya TV'ye aktarmak istenildiğinde nereden başlanacağı bilinmiyor.

Cihazlar arasındaki donanım engelleri, tüketici deneyimini büyük ölçüde etkiliyor. Tüketiciler, gittikçe daha fazla akıllı cihaz kullanıyor, cihazlar arası akıllı bağlantı deneyimine her geçen gün daha da fazla ihtiyaç duyuyor. Tüketicilerin ister ofiste ister evde veya hareket halindeyken herhangi bir senaryodaki bir cihaza kolayca bağlanmasını sağlamak için Huawei, teknolojisini kullanarak Huawei Share'ı geliştirdi.

Huawei Share; sadece telefonlar arasında dosya paylaşmakla kalmıyor, aynı zamanda telefonlar ve diğer akıllı cihazlar arasında da dosya aktarımı, ses paylaşımı ve ağ bağlantısı gibi OneHop etkileşim modları sağlayarak daha doğal bir etkileşim deneyimi sağlıyor.

Telefonla çekilen fotoğrafları düzenlemek için bilgisayara aktarmak gerektiğinde, bağlamak için NFC özellikli telefonu PC'nin sağ alt köşesindeki "Huawei Share" etiketine dokundurmak yeterli oluyor.

Telefon, Kirin 980 işlemcisi ve üzerine sahip ve EMUI 10.0 veya sonraki sürümleri çalıştırıyorsa Huawei Share tarafından sağlanan yenilikçi Çok Ekranlı İş Birliği özelliği de deneyimlenebiliniyor. Sadece PC, tablet ve akıllı telefon arasında sorunsuz dosya aktarımı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda dizüstü bilgisayarın klavyesi ve faresini telefonun çevre birimleri olarak hizmet etmesini sağlayarak dizüstü bilgisayar-tablet-akıllı telefon sinerjisini mümkün kılıyor. Örneğin, tek bir dokunuşla mesajlar cihazlar arasında aktarılabiliniyor. Telefona, PC'ye veya tablete dokunulduğunda telefon arayüzü PC'de görüntüleniyor. Telefondaki bir uygulama açılabiliniyor veya bir belge telefondan bilgisayara fare ile sürüklenebiliniyor. Ayrıca düzenlemek için telefon hafızasındaki belgeye çift tıklanabiliniyor.

Çoklu Ekran İş Birliği interneti harcamıyor, bunun yerine bluetooth, NFC ve QR kod gibi çeşitli yöntemlerle bilgisayar-telefon veya tablet-telefon arasında ilk bağlantı oluşturuluyor. Bağlantı hızlı ve her yerde kurulabiliniyor. Bağlandıktan sonra telefon, bilgisayar veya tablette küçük bir pencere olarak görünüyor. Bu pencere, tıpkı telefon gibi görünüyor ve çalışıyor. Tabletteki sanal telefonda ekran sola hızlıca kaydırıldığında gerçek telefonda da sola hızlıca kaydırılıyor. Telefonun istisnasız tüm fonksiyonları ekran üzerinden birebir gerçek zamanlı olarak kullanılabiliniyor. Böylece sadece tek bir ekrana odaklanmak yeterli oluyor. Küçük pencere, aynı zamanda çoklu görevler yapmayı da sağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ