SonarLab by Red Bull Sahnesi müziğin ritmini tuttu

- Sonar ile uluslararası arenada iş birliğini sürdüren Red Bull, İstanbul'da da 4 yıldır olduğu gibi SonarLab by Red Bull sahnesinin kürasyonunu üstlendi

Ekonomi 8.03.2020 12:58:52 0
SonarLab by Red Bull Sahnesi müziğin ritmini tuttu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.03.2020 12:58

İSTANBUL (AA) - Modern zamanların müziğini dünyanın pek çok yerine taşıyan, 65 farklı kentte ses getiren Barcelona merkezli Sonar Müzik Festivali, İstanbul'da unutulmaz anlara imza attı.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, dünyanın en prestijli elektronik müzik festivallerinden Sonar Festivali, Türkiye'de dördüncü kez Zorlu PSM'de gerçekleşti. Müziğin en sofistike örneklerini izleyiciye sunan Red Bull, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da SonarLab by Red Bull sahnesi ile alanında en iyi müzisyenleri müzikseverler ile buluşturdu.

Red Bull'un kürasyonunu üstlendiği SonarLab Sahnesi'nin hem kulağa hem de göze hitap eden programında, elektronik ve dans müziğin en nitelikli isimleri yerini aldı.

Yerli sahneden isimlerin de dahil olduğu programıyla SonarLab by Red Bull 2020 sahnesinin 6 Mart Cuma günkü ilk konuğu, yeni nesil sahneden en taze isimleri sanatseverlere ulaştıran Red Bull Warm Up sanatçılarından TKO oldu. Jtamul ve beril21'in ikili projesi Millennial Hug'ın teslim aldığı sahnede, Catnapp; R&B, rap, breakbeat, bas gibi türleri sentezledi. Deneysel tekno parçalarıyla sahneyi dans pistine çevirmekte zorlanmayan Skee Mask, dinleyicilerle buluştu. Elektronik müzik, ambient ve IDM üzerine besteleri ile dikkati çeken İzlandalı sanatçı Bjarki, görsel ve işitsel şovlar sundu. Yeraltı elektronik müzik kültürünü birçok biçimiyle kucaklayan Steffi, geniş hayran kitlesini İstanbul'da daha da geliştirdi.

7 Mart Cumartesi günü ise ilk olarak çok kültürlü geçmişe sahip iki isim Tzusing ve DJ Python, Zorlu PSM galeri alanında ''Red Bull Sunar:Tzusing ve DJ Python ile bir sohbet'' başlıklı söyleşi ile müzikseverlerle buluştu. Elif Bereketli’nin moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, iki isim, kültürel miraslarını elektronik müziğe nasıl entegre ettiklerini konuştu.

SonarLab by Red Bull sahnesinde ise müzik; funk, disko ve soul karışımı setleriyle 1990'lı yılların sonlarından bu yana İstanbul dans müziği sahnesinin merkezinde yer alan Zozo ile başladı. New York'un yeni nesil yapımcılarından DJ Python, derin ritmik besteleri ile müzikseverlerle buluştu. Setlerinde aerodinamik tekno, endüstriyel elektronik, batı dışı dans müziği ile çağdaş kulüp müziğini miksleyen Tzusing, yerini raw, techno ve acid house esintileri barındıran projeleri ile Umfang'a bıraktı. Gecenin kapanışını ise canlı ve melodik house müzikleri ile Glasgowlu müzisyen Denis Sulta yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ