Şişecam'ın 'Together' Genç Yetenek Programı'na başvurular başladı

- Şişecam Topluluğu İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Başkanı Şengül Arslan: - 'Global Genç Yetenek Programımız Together'a bugüne kadar 387 stajyerimiz dahil oldu. 140 Together'lı da staj sürecini tamamladıktan sonra Şişecam'da kad

Ekonomi 22.09.2020 15:48:56 0
Şişecam
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.09.2020 15:48

İSTANBUL (AA) - Şişecam, Global Genç Yetenek Programı "Together" için gençlerin başvurularını bekliyor.

Şişecam'dan yapılan açıklamaya göre, Şirket, uzun dönem proje stajı Global Genç Yetenek Programı "Together" ile iş yaşamına ilk adımını atacak olan yetenekli gençlere 10 aylık uzun dönemli staj imkanı sunuyor.

Başvuruları 11 Ekim'e kadar devam edecek olan programa, üniversitelerin lisans bölümlerinin son sınıf öğrencileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabilecek.

Genç yeteneklerin kariyerini Şişecam profesyonelleriyle birlikte şekillendirebildiği ve 2016 yılında hayata geçirilen Together, 2018 yılında ise Global Genç Yetenek Programı "Together" ismiyle yaygınlaştırıldı.

Kısa süre içerisinde de Şişecam'ın kadrosuna dahil edeceği yeni mezun işe alımlarında önemli bir kaynak haline geldi.

Together başvurusu sonrası ilk değerlendirme aşamasından geçen genç yetenekler, önce insan kaynakları departmanı, ardından da Şişecam yöneticileriyle birebir görüşme yapacak.

Finalde başarılı olan genç yetenekler Together'a katılmaya hak kazanırken, yarı zamanlı çalışarak proje stajlarını başarıyla tamamlayan gençler, önceki dönem Together'lılar gibi kariyerlerine Şişecam'ın bir üyesi olarak başlama fırsatını yakalıyor.


- "140 genç yetenek, stajı tamamladıktan sonra Şişecam'da çalışmaya başladı"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şişecam Topluluğu İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Başkanı Şengül Arslan, 85 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam'ın geleceğini gençlerle birlikte şekillendirmek adına hayata geçirdikleri Together'in, Türkiye'nin en beğenilen ve talep gören staj programları arasında yer aldığını belirtti.

Global Genç Yetenek Programı Together'a bugüne kadar 387 stajyerin dahil olduğunu aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"140 Together'lı da staj sürecini tamamladıktan sonra Şişecam'da kadrolu olarak çalışmaya başladı. Program aracılığıyla özellikle uzman yardımcısı ve mühendis alımları için nitelikli havuz oluşturmayı amaçlıyoruz. Together aracılığıyla genel müdürlük, üretim tesislerimiz, bilim teknoloji ve tasarım merkezimizde staj olanağı bulan genç yeteneklerimiz, aldıkları eğitimler ve katıldıkları oturumlarla iş hayatına en iyi şekilde hazırlanmakta, yurt dışı üretim tesislerimizde de stajlarına devam etme imkanı bulmaktadır. Geçtiğimiz yıl bazı stajyerlerimiz stajlarına Almanya, Romanya, Bosna Hersek ve Slovakya'daki üretim tesislerimizde devam etme şansı buldular. Bu yıl Kovid-19 pandemisi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz bu çalışmayı, 2021 yazında tekrarlamayı umuyoruz. Uzun dönem proje stajına kabul edilen genç yeteneklerimizi eğitim ve oryantasyonun yanı sıra Şişecam yöneticilerinin mentorluğunda kapsamlı bir öğrenme süreci de bekliyor."

Arslan, gençleri staj programına başvurmaya davet etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ