Setur Marinaları'na Boot Düsseldorf'ta denizcilerden büyük ilgi

- Setur Marinaları Genel Müdürü Emre Doruk: - 'Dünyanın en önemli fuarlarından Boot Düsseldorf'taki yüz yüze görüşmelerimiz, marinalarımızda konaklayan misafirlerimize sunduğumuz imkan ve fırsatların dünyada da eşi benzeri olmadığı

Ekonomi 27.01.2020 12:21:00 0
Setur Marinaları
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.01.2020 12:21

İSTANBUL (AA) - Setur Marinaları, dünyanın en geniş katılımlı kara fuarı olan Boot Düsseldorf'ta ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Setur Marinaları'nın açıklamasına göre, şirket, 18-26 Ocak'ta bu yıl 51'incisi düzenlenen fuarda yaklaşık 80 ülkeden gelen binlerce katılımcı ve ziyaretçiye özel sunduğu fırsatlarla 2020 yılı kampanyalarını aktarırken, Türkiye deniz turizminin de tanıtımını gerçekleştirdi.

Akdeniz çanağının sayılı zincir işletmelerinden olarak dünya çapında pek çok marinaya göre sunduğu imkanlarla öne çıkan Setur Marinaları, deniz severlerin farklı beklentilerine cevap veren 10 marinasına ait detaylarla 2020 avantajlarını fuar boyunca ziyaretçilerle paylaştı.

Şirketin, Kalamış/Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya marinalarında hayata geçirdiği kampanyaları; sahip olduğu marina zinciriyle sunduğu fırsatları, tekne boylarına göre uyguladığı özel fiyat avantajları ve fuara özel indirimli fiyatları Boot Düsseldorf'u ziyaret edenler tarafından ilgiyle karşılandı.


- "Marinalarımız dünya standartlarının üzerinde"


Açıklamada değerlendirmeleri yer alan Setur Marinaları Genel Müdürü Emre Doruk, her yıl olduğu gibi 2020'nin ilk çeyreğinde, dünyada ve Türkiye'de yoğun bir fuar döneminin içerisinde olduklarını belirterek, fuarlarda denizciliğe ve yatçılığa alakanın daha da arttığını gördüklerini bildirdi.

Bu yılın ilk fuarı Boot Düsseldorf'ta beklenilenin üzerinde, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını kaydeden Doruk, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Dünyanın en önemli fuarlarından Boot Düsseldorf'taki yüz yüze görüşmelerimiz, marinalarımızda konaklayan misafirlerimize sunduğumuz imkan ve fırsatların dünyada da eşi benzeri olmadığını gösteriyor. Özellikle zincir marina uygulamamız hem yatçılar hem de bizim gibi sektör profesyonellerinin ilgisini çekiyor. Her zaman belirttiğimiz gibi denizcileri özgürleştiren bu uygulamamızın başka bir örneğine henüz rastlamadık. Her biri ayrı güzellikteki kıyılarımızda bulunan marina zincirimizle sadece marinalarımızın değil, Türkiye'nin doğal güzelliklerinin de tanıtımını yapıyoruz. Dünyanın en büyük fuarlarında bu önemli misyonla boy gösterdiğimiz için de gurur ve mutluluk duyuyoruz."


- Zincir marina uygulaması beğeni topladı


Özellikle dünya çapındaki marinalarda sık rastlanmayan zincir marina uygulaması Boot Düsseldorf'u ziyaret eden tekne sahipleri tarafından büyük beğeni topladı. Zincir marina uygulamaları Setur Marinaları'nın Türkiye ve dünyadaki pek çok marinadan farklılaşmasını sağlayan önemli bir özellik olma özelliği taşıyor. Bu kapsamda müşteriler, herhangi bir Setur marinası ile yıllık sözleşme yaptığında batı kıyılarının kuzeyinden güneyine diğer 9 Setur marinasında 30'ar gün ücretsiz konaklama hakkı kazanıyor.

Bu hak her bir marinada ayrı ayrı geçerli olurken, 30 günün üzerindeki konaklamalarda ise yüzde 50 indirim imkanı veriliyor. Yüzde 50 indirimli konaklayan teknelere yıllık bağlama sözleşmelerini yenilemeleri durumunda ücret ödedikleri günler sözleşmelerine ilave ediliyor.


- Yıllandıkça indirim oranı artıyor

Tekne sahiplerine uzun yıllar Setur Marinaları'nda olmak da avantaj sağlıyor. Birlikte geçirilen her yıl için yüzde 2 olarak belirlenen indirim oranı, 10 yıl üzerindeki kıdeme sahip tekne sahiplerinde yüzde 25’e ulaşıyor. Bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan teknenin diğer bir Setur Marinası’nda karaya çıkma ihtiyacı oluşması durumunda, denizde ve karada ücretsiz konaklamayla birlikte lift hizmetinden yüzde 50 indirimli yararlanma imkanı sunuluyor.

Setur Marinaları, yıllık sözleşmesi olan ve teknesini satışa çıkaran yatçılara sözleşme süresi içerisinde 2 kez ücretsiz çekme&atma, satış sonrasında ise kalan sözleşme süresini diğer bir Setur Marinası'na devretme hakkı ve 30 güne kadar yüzde 50 indirimli konaklama imkanı sunuyor.

Yıllık sözleşmesi olan yatçılar, teknesi Setur Marinaları dışında konaklayan arkadaşlarını, herhangi bir Setur Marinası'nda yıllık sözleşme yapmaya davet ettiğinde, kendisi ve referans olduğu arkadaşı 1 ay ücretsiz ilave süre kazanıyor. Sıfır tekne alan yatçılara, yıllık bağlama sözleşmelerine ilk yıl yüzde 10, ikinci yıl yüzde 5 indirimle birlikte, ilk çekme-atma ve 1 ay karapark hizmetinden ücretsiz faydalanma olanağı veriliyor. Ayrıca yatçılar, kişiye özel takvimle dilediği 2 veya 3 Setur marinasında avantajlı fiyatlarla yıllık sözleşme yapabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ