Seramiksan'dan 'Rusty Serisi'

- Loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan seri, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor

Ekonomi 26.05.2019 13:58:55 0
Seramiksan
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Seramiksan'ın, loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan Rusty Serisi, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor.

Seramiksan'dan yapılan açıklamaya göre, 1950'li yıllarda New York’ta ortaya çıkan endüstriyel dekorasyon akımı, eski fabrika ve depoların yaşam alanlarına dönüştürülmesiyle son dönemin popüler dekorasyon trendleri arasında bulunuyor.

Seramiksan’ın yaratıcılık ve özgünlük vadeden bu akımdan ilham alarak tasarladığı "Rusty Serisi" modern yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Loft dekorasyon tarzını endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan seri, sahip olduğu paslı yüzey görünümü ile mekanlara yaşanmışlık hissi veriyor.

Konut, ticari alan ve dış cephe kullanımına uygunluğuyla kullanım avantajı sunan Rusty Serisi, 60x120 ve 60x60 santimetre ebatlarında porselen karo olarak üretiliyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem