Promosyon alıcıları Promexpo Fuarı'nda buluşacak

- CNR Holding ve Promotürk Derneği iş birliği ile düzenlenen fuarda, defter, kalem, şapka gibi klasik promosyon ürünlerinin yanı sıra son dönemlerde yıldızı parlayan en gözde promosyon ürünleri olan taşınabilir şarj aletinden bluetooth

Ekonomi 24.07.2019 13:07:09 0
Promosyon alıcıları Promexpo Fuarı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.07.2019 13:07

İSTANBUL (AA) - Promosyon sektörünün en büyük ticaret platformu olan Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı (Promexpo), 9-12 Ekim'de CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek.

CNR Holding açıklamasına göre, iç piyasanın yanında ihracatını da artırmayı hedefleyen promosyon sektörünün en büyük gücü olan fuar, Almanya, Fransa, Bulgaristan, Mısır, İtalya, Romanya, Hindistan, Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere 49 ülkeden 20 binin üzerinde profesyonel alıcıyı ağırlayacak.

Promosyon sektörünün gelişimi için Promotürk ve Alman Promosyon Ürün ve Hizmet Enstitüsü Derneği (PSI) iş birliğinde bir çalışma grubu oluşturuldu. Bu iş birliği sonunda PSI Derneği Başkanı Michael Freter’in de dahil olduğu özel ticaret ekibinin ziyaret edeceklerini duyurduğu Promexpo Fuarı’nda özellikle Almanya ile yeni iş bağlantılarının yolları açılacak.

Ayrıca CNR Holding'in, Türk fuarcılık sektörünün en büyük yatırımı olarak hayata geçirdiği Global Pazar İstihbarat Sistemi de (BIA) Promexpo’nun yabancı ziyaretçi rakamlarını artırmak için yoğun mesai harcıyor. Sistem sayesinde, dünyanın her yerinden promosyon alıcılarının BIA tarafından özenle incelenerek fuarı ziyaret etmeleri sağlanacak.


- 20 binin üzerinde alıcı bekleniyor


Verilen bilgiye göre, bu yıl 32’nci kez düzenlenecek fuarda, ajanda, kalem, idol gibi klasik promosyon ürünlerinin yanı sıra son dönemlerde yıldızı parlayan en gözde promosyon ürünleri olan taşınabilir şarj aletinden bluetooth kulaklıklara ve hoparlörlere kadar binlerce teknolojik promosyon ürünü sergilenecek.

Polonya’dan Remadays Üst Yöneticisi (CEO) Slawomir Giefing'in de özel bir alım heyeti ile katılmasının beklendiği fuara, yüzde 40’ı yabancı olmak üzere 20 binin üzerinde promosyon alıcısının gelmesi hedefleniyor.

Binin üzerinde yerli ve yabancı markanın katılımı ile düzenlenecek Promexpo Fuarı, Türk promosyon ürünleri sektöründe faaliyet gösteren imalatçı, üretici, satıcı, pazarlamacı ve baskıcıları yerli ve yabancı tedarikçi ve distribütörlerle buluşturacak.

Türk fuarcılık sektörünün en çok ürün çeşidini barındıran Promexpo, dünyanın en büyük promosyon fuarı olma hedefiyle organize ediliyor.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve çeyrek yüzyıldır sektörü temsil eden Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (Promotürk) iş birliğinde ve KOSGEB desteğinde organize edilecek fuarda, Türk promosyon sektörünün üretim kabiliyeti ve kalitesi, iç piyasanın yanı sıra özellikle yabancı alıcılar sayesinde birçok ülkeye ulaşacak.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ