Plusfly’ı Ziyaret Etmeden Seyahat Planı Yapmayın

​​​​​​​Uçak bileti fiyatlarının önceki zamanlara oranla daha uygun olması ve zamanın hepimiz için çok daha verimli kullanılması ihtiyacının doğması sonucunda yalnızca ülkemiz içerisinde değil dünya çapında da hava yolu s

Ekonomi 24.11.2020 21:33:43 0
Plusfly’ı Ziyaret Etmeden Seyahat Planı Yapmayın
Tarih: 01.01.0001 00:00

Uçak bileti fiyatlarının önceki zamanlara oranla daha uygun olması ve zamanın hepimiz için çok daha verimli kullanılması ihtiyacının doğması sonucunda yalnızca ülkemiz içerisinde değil dünya çapında da hava yolu seyahatlerini tercih edenlerin sayısı hızla artıyor. Tatillerini yurt içinde ve yurt dışında farklı lokasyonları keşfederek geçirmek isteyenler de yoğun iş seyahati programı olan kişiler de uçak bileti alırken öncelikle bilet fiyatlarının uygunluğuna dikkat ediyorlar. Çünkü uçak seyahatlerine gösterilen ilginin artması ile birlikte ortaya çıkan ve giderek gelişen online bilet sektörü yolculara çok fazla sayıda alternatif sunuyor. Sektörün önde gelen ismi Plusfly ise hizmetlerine başladığı günden bu yana yolculara en ucuz uçak biletini sunma konusundaki haklı iddiasını sürdürüyor. Uçak biletlerini Plusfly aracılığı ile almayı tercih eden kişiler fiyat avantajından yararlanmalarının yanı sıra gitmek istedikleri yerlere son derece konforlu ve hızlı bir şekilde gidebilmenin de tadını çıkarıyorlar. 

Türkiye’de online bilet sektörünün öncü ismi Plusfly müşterilerinin en ucuz uçak biletine en hızlı ve en kolay şekilde ulaşabilmeleri için hattı ve Pegasus iletişim 444 hattı ile hizmet veriyor. Yolcular en ucuz ve kendileri için en uygun uçuşların biletlerine ulaşabilmek için hangi lokasyondan hangi lokasyona , hangi tarihte ve kaç kişi uçmak istediklerine dair bilgileri Plusfly’ın gelişmiş arama motoruna giriyorlar. Bu bilgiler doğrultusunda farklı hava yollarının aranılan özellikleri taşıyan uçuşlarını tek bir sayfa üzerinde görüntüleme imkanını elde edebiliyorlar. Pek çok farklı alternatifi karşılaştıran Plusfly yolcuları tercih ettikleri uçak biletini Plusfly’ın güvenli ödeme sistemlerinden yararlanarak kredi kartları ile saniyeler içerisinde satın alabiliyorlar. Plusfly müşterileri uçak bileti satın alım işlemlerini adresinin yanı sıra Plusfly’ın mobil uygulaması ya da çağrı merkezi aracılığı ile de gerçekleştirebiliyorlar. Bunun için çağrı merkezini arayıp alanında uzman çağrı merkezi müşteri temsilcisi ile görüşebiliyorlar. Ya da Google Play Store’dan ya da App Store’dan Plusfly’ın mobil uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirmeyi tercih edebiliyorlar.

üyeleri, dönemsel olarak Plusfly tarafından düzenlenen indirimler ve kampanyalar hakkında öncelikli olarak bilgilendirilme imkanını da elde edebiliyorlar. Ayrıca zaman zaman kendilerine özel olarak Plusfly’ın düzenlemiş olduğu kampanyalardan da yararlanabiliyorlar. Plusfly aracılığı ile satın alınan biletler müşterilerin taleplerine göre kendilerine e-posta ya da sms ile gönderiliyor. Plusfly’ın çağrı merkezini arayan yolcular; uçak bileti satın alımı, bilet fiyatları sorgulaması, arama motoruna girilen özelleştirilmiş kişisel tercihler doğrultusunda uçak bileti fiyatlarını karşılaştırma, bilet değişikliği yapılması, bilet iptali işlemlerinin yapılması, koltuk seçimi yapılması, yolculuk esnasında tüketilmek istenilen ücretli ikramların satın alınması gibi işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Bu işlemlerin dışında olan bazı işlemlerin ise ilgili hava yollarının resmi çağrı merkezi aracılığı ile yapılması gerekli olabiliyor. Bu işlemler ile ilgili olarak Plusfly çağrı merkezini arayan yolcular Plusfly müşteri temsilcileri tarafından bilgilendirilerek ilgili hava yollarının resmi çağrı merkezlerine yönlendiriliyorlar.

Plusfly hem yurt içi hem de yurt dışı uçuş seferlerinde en ucuz uçak biletini web sitesi, mobil uygulama ve çağrı merkezi aracılığı ile müşterilerine sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Plusfly tüm iletişim kanallarında verdiği hizmetlerde, müşteri memnuniyetinin üst düzeyde sağlanmasına yönelik bir yaklaşımı benimsiyor.

Pegasus Hava Yolları Türkiye’nin Lider İsimlerinden Biri Olarak Plusfly’da

20 yıllık uçuş deneyimi, alanında uzman kadrosu ve her biri alanında tecrübe sahibi olan teknik ekibi ile Türkiye’nin en köklü ve en iyi hava yollarından biri olan Pegasus Hava Yolları uçuş emniyetine ve güvenliğine üst düzeyde önem veriyor. Uygun ve ulaşılabilir bir fiyat politikasını benimseyen Pegasus Hava Yolları zamanında kalkış performansı konusunda sektöründe ülkemizin bir numaralı ismi olmayı amaçlıyor. Uçmanın herkesin hakkı olduğu anlayışını temel ilkesi olarak kabul eden Pegasus Hava Yolları Türkiye’de havacılık sektörünü değiştiren ve daha ileri noktaya taşıyan markalar arasında anılıyor.

Plusfly Türkiye’de yolcuların öncelikli tercihlerinden olan Pegasus Hava Yolları’na ait uçak biletlerini hattı aracılığı ile satışa sunuyor. Bu hattı arayan yolcular uçak bileti satın alabilmelerinin yanı sıra uçak biletlerinin değiştirilmesi, bagaj ve yemek eklenmesi gibi işlemleri de kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Yaptıkları aramalar için de yalnızca sabit ve mobil operatörlerin yerel arama ücretlendirmesine tabi olup ekstra bir ücretlendirme ile karşı karşıya kalmıyorlar.

Plusfly en ucuz fiyatlı ve avantajlı uçak biletlerini yolcularına sunabilmek için yerli ve yabancı yüzlerce hava yolu şirketinin uçuşlarını listeleme ve karşılaştırma imkanı veriyor. Tamamen ücretsiz kullanımı ile ön plana çıkan Plusfly’da kullanıcılar arama motorundaki parametreleri kişiselleştirebiliyor ve bu sayede beklentilerine en uygun uçuşlar arasından tercih yapabiliyorlar. Üstelik aracılığı ile yapılan tüm işlemlerde, kullanıcının bilgileri SSL sertifikası kullanımı sayesinde güvence altına alınmış oluyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem