Petlas, Bantboru Off-Road Team'e lastik sponsoru oldu

- AKO Grup Pazarlama Müdürü Erkal Özürün: - 'TOSFED ile farklı iş birliği çalışmaları yapıyoruz ve Petlas 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın isim sponsoruyuz. Bu sporun en başarılı ekiplerinden Bantboru Off-Road Team'e destek verm

Ekonomi 6.04.2021 12:59:11 0
Petlas, Bantboru Off-Road Team
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.04.2021 12:59

İSTANBUL (AA) - Lastik sektörünün yerli sermayeli markası Petlas, Bantboru Off-Road Team'e Lastik Sponsoru olarak destek verecek.

Petlas'tan yapılan açıklamaya göre, sponsorluk sözleşmesi kapsamında Bantboru Off-Road Team, 2021 yılında Batuhan Korkut pilotajında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Baja Kupası yarışlarının yanı sıra, Baja Troia Türkiye ve TransAnatolia Rally Raid yarışlarında da Petlas Explero PT451 lastiklerle yer alacak.

Motorsport departmanı ve yarış lastiği geliştirme programıyla Ar-Ge gücünü sportif rekabete yansıtan ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile farklı iş birliği çalışmalarına imza atan Petlas, Bantboru Off-Road Team'in lastik sponsoru oldu.

80 farklı desen ve 2 bin 500 farklı ebatta üstün nitelikli lastikleri, yerli teknoloji, yerli Ar-Ge ve mühendislik, yerli iş gücü ile geliştirip üreten Petlas, 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası'na da isim sponsoru olarak destek veriyor. Pist, Ralli ve Off-Road gibi farklı disiplinlere yönelik lastik geliştirme çalışmaları yapan Petlas'ın Motorsporlarına desteği, TOSFED Yıldızını Arıyor ve Şampiyonlar Şampiyonası gibi farklı etkinlikleri de kapsıyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Abdulkadir Özcan AŞ (AKO Grup) Pazarlama Müdürü Erkal Özürün, AKO Grup bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye'nin lastik sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli kuruluşu Petlas'ın, yaptığı yatırımların yanı sıra, sorumlu marka kimliğiyle spora ve toplumsal gelişime destek olmayı görev bildiğini belirtti.

Özürün, "Türkiye'de lideri olduğumuz Ar-Ge çalışmalarımızın ilham kaynağı, ülkemizin zorlu arazi, yol ve doğa koşullarıdır. Ar-Ge gücümüzü sportif rekabete aktardığımız Petlas Motorsport departmanımız ve yarış lastiği geliştirme programımız kapsamında, TOSFED ile farklı iş birliği çalışmaları yapıyoruz ve Petlas 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın isim sponsoruyuz. Bu sporun en başarılı ekiplerinden Bantboru Off-Road Team'e destek vermekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Bantboru Off-Road Team'in Takım Pilotu Batuhan Korkut ise daha önceki yarışlarda Petlas lastiklerle başarılı sonuçlar aldığını ifade ederek, "2019 TransAnatolia yarışının tamamında Petlas'ın Explero PT451 lastiklerini kullandık ve bu lastiklerin başarıdaki payı çok büyüktü. Explero'nun sırt karışımı ve deseni, her ıslak, hem de kuru zeminde ve dönüşlerde maksimum tutunma sağlıyor. Lastiklerimiz, en zorlu koşullarda bile tam performans ve güven verdi. Petlas'ın Bantboru Off-Road Team'in Lastik Sponsoru olması hem şevkimizi, hem de sorumluluklarımızı daha da artırıyor. Sponsorlarımızı en iyi şekilde temsil etme azmindeyiz." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ