National Geographic giyim koleksiyonu Boyner'de

- Koleksiyon, sonbahar-kış sezonu için eklenecek outdoor bot, ayakkabı, atkı, eldiven, şemsiye, yağmurluk, sweatshirt, eşofman altı ve yağmur çizmeleriyle genişlemeye devam edecek

Ekonomi 9.07.2019 10:40:06 0
National Geographic giyim koleksiyonu Boyner
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - National Geographic ile Boyner iş birliğinden doğan, National Geographic logolu ürünlerden oluşan kapsül koleksiyon, içindeki kaşifi ortaya çıkarmak isteyenlerle Boyner mağazaları ve boyner.com.tr'de buluşuyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, etkileyici hikaye anlatımı ve ikonik görselleriyle 131 yıldır içimizdeki kaşifi ortaya çıkarmaya çağıran National Geographic, lisanslı ürünlerinden oluşan kapsül koleksiyon için Boyner ile bir araya geldi.

Efsanevi sarı çerçeve logolu ürünlerden oluşan kapsül koleksiyon, ilk aşamada yaza özel tişört, deniz şortu ve kargo şortunun yanı sıra lifestyle ayakkabı, şapka, çorap ve çanta gibi farklı aksesuarlarla Boyner mağazalarında yerini aldı. Koleksiyon, sonbahar-kış sezonu için eklenecek outdoor bot, ayakkabı, atkı, eldiven, şemsiye, yağmurluk, sweatshirt, eşofman altı ve yağmur çizmeleriyle genişlemeye devam edecek.

National Geographic’in televizyon, dergi, kitap, seyahat ve etkinliklerinden elde edilen tüm gelirlerde olduğu gibi lisanslı ürünlerini Boyner mağazalarından satın alanlar da National Geographic’in dünyaca ünlü kaşiflerini ve onların bilimsel çalışmalarını dolaylı yoldan desteklemiş olacak.

Türkiye’de ilk kez ve sadece Boyner ve boyner.com.tr'de satışa sunulan National Geographic kapsül koleksiyonu hayranlarını bekliyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem