Lojistik eğitim alan 24 kursiyere sertifika verildi

Ekonomi 15.10.2018 17:30:23 0
Lojistik eğitim alan 24 kursiyere sertifika verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.10.2018 17:30
Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan 24 kursiyere sertifika verildi.
Elazığ Belediyesi, lojistik sektörünün hızla ilerlediği günümüzde iş hayatına daha profesyonel personellerin kazandırılması, faaliyetlerin daha kaliteli ve sistematik bir şekilde ilerletilmesi ve çağı yakalayabilen donanımlı gençlerin yetiştirilmesi amacıyla ’Lojistik Eğitim Merkezi’ projesini başlattı. Proje kapsamında 24 kursiyer eğitimini tamamlayarak, sertifika aldı.
Proje Koordinatörü Hülya Girgin eğitimler kapsamında 24 kursiyerin Ocak ayından Haziran ayına kadar milli eğitim modüllerine uygun olarak, genel ve mesleki eğitimler aldığını ardından staj faaliyetleriyle birlikte tecrübe edindiğini aktardı.
Elazığ’da ve ülkenin birçok yerinde lojistik sektörüyle ilgili iş hayatına rahatlıkla atılabilecek donanıma sahip gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise,"Eğitim imkanı sunulan kursiyerlerin yeni kurulan veya var olan firmalarda çalışarak yüksek performans göstereceklerine inanıyorum. Bizler ne iş olsa yaparım diyen bir gençlik değil, eğitimini aldığı ve başarılı olduğu alanda ilerleyen gençlerin yetişmesini istiyoruz”dedi.
Alınan eğitimlerin ecdada bıraktığı payeye bir anahtar vesilesi olduğuna değinen Vali Yardımcısı Uhut Emre Koyuncu, kursiyerlerin ekonomiye önemli katkılar sunacağına inandığını söyledi.
Kültür Park’ta gerçekleştirilen sertifika programına Elazığ Vali Yardımcısı Uhut Emre Koyuncu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa, Elazığ Valiliği SODES Müdürü Ramazan Polat, Horoz Lojistik Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Yönetmeni Cahit Turan, Proje Koordinatörü Hülya Girgin ve kursiyerler katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ