Lisanslı depo yatırımlarına 20 yıl vadeli kredi desteği

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret eden Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, “Lisanslı depo yatırımlarına 5 yıl ödemesiz, 10-20 yıl gibi vade imkanı olan kredi destekleri sunuyoruz” dedi.

Ekonomi 31.03.2022 17:10:11 0
Lisanslı depo yatırımlarına 20 yıl vadeli kredi desteği
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.03.2022 17:10

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret eden Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, “Lisanslı depo yatırımlarına 5 yıl ödemesiz, 10-20 yıl gibi vade imkanı olan kredi destekleri sunuyoruz” dedi.

Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, beraberinde bankanın Malatya Şube Müdürleri ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette MTSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri yer aldı.

“Yatırımlarınıza sonuna kadar destek olmaya hazırız”

Ziraat Bankası’nın lisanslı depo yatırımlarına sunduğu kredi desteğinden bahseden Ayhan, “Malatya’mızda kurulan bir lisanslı depo var. Bu deponun, dünya kuru kayısı ihtiyacının yüzde 85’ini karşılayan, birbirinden önemli tarımsal ürünleri olan Malatya’ya yeterli olmayacağını düşünüyoruz. Buğdayın, arpanın bu kadar çok olduğu ve yetiştiği Yazıhan İlçemizde hala bir lisanslı depo yok. Ziraat Bankası olarak lisanslı depo yatırımlarına, soğuk hava deposu yatırımlarına finansman desteği veriyoruz. Bu tür yatırımlara genel müdürümüzün talimatlarıyla sonuna kadar destek olmaya hazırız. 5 yıl ödemesiz dönem, 10-20 yıl gibi vade imkanı sunacağız. Ayrıca ürününü lisanslı depoda muhafaza eden çiftçimize 9 ay vadeli sıfır faizli kredi veriyoruz. Odanızın ve üyelerinizin bu alanda bir yatırımı olduğu sürece biz banka olarak sizlere destek olmaya hazırız. Bizleri bu nazik ağırlamanızdan dolayı da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Bankalarla sıkı ilişki içerisindeyiz”

Ziyaretlerinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür eden Malatya TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan da, “Malumunuz olduğu üzere, dünya genelinde küresel bir ekonomik sıkıntı yaşanıyor. Ülkemiz de bu durumdan payına düşeni alıyor. Şuanda tüm sektörler maliyet artışlarıyla baş edemez duruma geldi. Üyelerimizin ihtiyaç duyduğu finansmana ulaşmada en önemli paydaşı elbette bankalar. Oda olarak gerek kamu bankaları, gerekse özel bankalarla sıkı bir ilişki içerisindeyiz. Ziraat Bankası ile ilişkimiz en üst seviyede. Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Bey, bankanın, üyelerimiz için sunacağı yeni destekler hakkında bilgi vermek için bizleri ziyaret etti. Kendisine ve ekibine bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Burhaneddin Tanyeri başta olmak üzere, bölgemizdeki ve ilimizdeki tüm yöneticilerine üyelerimize sağladıkları kolaylıklar ve destekler için teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin, üyelerimiz ve ilimiz ekonomisi adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ