LG Türkiye'den öğrencilere kırtasiye yardımı

- LG Türkiye Pazarlama Müdürü Erkan Terzi: - 'En önemli görevlerimizden birinin geleceğimizi temsil eden çocuklarımıza verimli bir eğitim hayatı sunmak olduğunu düşünüyoruz' - 'LG Türkiye olarak, bu sorumluluğumuzun bilinciyle, elimizde

Ekonomi 10.11.2020 11:54:45 0
LG Türkiye
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - LG Türkiye, 2018-2019 öğretim yılı itibarıyla kardeş okul ilan ettiği Kocaeli Dilovası'nda bulunan Köseler İlkokulu'nun yanı sıra, bölgedeki üç farklı ilkokulda okuyan öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemelerinden oluşan setlerle destekte bulundu.

LG Türkiye'den yapılan açıklamaya göre şirket, Kocaeli, Dilovası'nda bulunan Köseler İlkokulu'nu 2019 öğretim dönemi başında kardeş okul ilan etmişti.

Şirket, Köseler İlkokulu ile bölgede bulunan Çerkeşli Nuh Çimento İlkokulu, TOKİ Osmangazi İlkokulu ve Tavşancıl Ziya Toplan İlkokulu öğrencilerine, içerisi kırtasiye malzemeleriyle dolu çantalar hediye ederek eğitimlerine destek oldu.

LG Türkiye, 2019 yılında da Köseler İlkokulu’na etkinlik sınıfı yaparak öğrencilere karne armağanı vermişti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Türkiye Pazarlama Müdürü Erkan Terzi, "En önemli görevlerimizden birinin geleceğimizi temsil eden çocuklarımıza verimli bir eğitim hayatı sunmak olduğunu düşünüyoruz. LG Türkiye olarak, bu sorumluluğumuzun bilinciyle, elimizden gelen desteği sağlamak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem