Koçtaş'tan yarıyıl tatiline özel 'avantajlı fırsatlar'

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, yarıyıl tatilinde çocuk odalarını yenilemek isteyenlere yüzlerce ürünü "avantajlı fiyatlarla" sunuyor.Şirket açıklamasına göre, Koçtaş, salgınla birlikte adeta okula dönüşen evlerde çocuklarının

Ekonomi 23.01.2021 10:28:49 0
Koçtaş
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, yarıyıl tatilinde çocuk odalarını yenilemek isteyenlere yüzlerce ürünü "avantajlı fiyatlarla" sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş, salgınla birlikte adeta okula dönüşen evlerde çocuklarının rahatça derslerine konsantre olmasını ve tatil günlerini de keyifle geçirmesini isteyenler için; çalışma masaları, kitaplıklar, çalışma ve oyuncu koltukları, masa lambaları, uyku grubu, halılar, depolama ürünleri, duvar kağıtları, oyuncaklar ve çok daha fazla ürün seçeneğini bir arada sunuyor.

Koçtaş uzmanları, odaların çocukların kendilerine ait özel alan algısını geliştirebilecekleri doğru mobilyalarla dekore edilmesini ve sadeliğin ön planda tutulmasını tavsiye ediyor. Çocukların hem fonksiyoneliyle aradıkları her şeye rahatlıkla ulaşabilecekleri hem de en iyi oyun alanına dönüşebilecek bir çocuk odası için aranılan her şey Koçtaş'ta bulunabiliyor.

Çocukları için en ideal odayı tasarlamak isteyenler yarıyıl tatiline "özel fırsatlardan" faydalanmak için Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edilebiliyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem