Kipaş Holding'in 500 Bin Ağaç Bağışı Projesi kapsamında ilk fidanlar dikildi

- Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kipaş Tekstil Genel Müdürü Halit Gümüşer: - 'Kipaş Holding olarak, sorumlu, sürdürülebilir üretimin mümkün kılınması, karbondioksit emisyonunun dünyada azaltılması anlamında bir sanayicilik a

Ekonomi 11.12.2020 17:44:40 0
Kipaş Holding
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.12.2020 17:44

İSTANBUL (AA) - Kipaş Holding ve Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan "500 Bin Ağaç Bağışı Projesi" protokolü kapsamında; Kahramanmaraş Döngel Ana Yolu üzerinde bulunan alanda ilk fidanlar dikilmeye başlandı.

Kipaş Holding açıklamasına göre, Kahramanmaraş'ta hizmet veren ve 10 bin çalışanı bulunan Kipaş Holding, doğaya dost faaliyet anlayışıyla sosyal projelerini sürdürüyor.

Geçen aylarda Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ve Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun öncülüğünde Kipaş Holding Ana İdari Binası Konferans Salonu'nda, Kipaş Holding ve Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü arasında "500 Bin Ağaç Bağışı Projesi"nin protokolü imzalanmıştı. Protokol kapsamında, Kahramanmaraş Döngel Ana Yolu üzerinde bulunan alanda ilk fidanlar dikildi.

Fidan dikme etkinliğine, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kipaş Tekstil Genel Müdürü Halit Gümüşer, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Doğan, Kahramanmaraş İl Çevre Müdür Yardımcısı Hasan Topak, Kahramanmaraş İl Çevre Yönetimi ve Denetimden Sorumlu Şube Müdürü Kemal Tanrıverdi, Kahramanmaraş Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü Hüseyin Akçay, 12 Şubat Orman İşletme Müdürü Mustafa Kavak, Kipaş Holding ve Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları katıldı.


- "Fidanları toprakla buluşturduk"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Doğan, "Kipaş Holding, Kahramanmaraş İl Çevre Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bugün fidan dikme etkinliği düzenlemek istedik. İlk başta Kipaş Holding'e ağaçlandırmaya ve çevreye duyarlılığından ve 5 yıllık bir proje kapsamında, her yıl 1 milyon TL ve 100 bin fidan olmak üzere yaptıkları bu bağışa çok teşekkür ediyorum. Biz de bugün Döngel mevkiinde, 3 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Bu yıl hedefimiz 100 bin olmasına rağmen, 132 bin fidanı toprakla buluşturduk." ifadelerini kullandı.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kipaş Tekstil Genel Müdürü Halit Gümüşer de Kipaş Holding olarak, sorumlu, sürdürülebilir üretimin mümkün kılınması, karbondioksit emisyonunun dünyada azaltılması anlamında bir sanayicilik anlayışının gelişmesini çok arzu ettiklerini belirterek, "Orman Bölge Müdürlüğümüzün ve Çevre Müdürlüğümüzün bu konudaki duyarlılığı bizi çok memnun etti. Umarım bu 5 yıl boyunca yapacağımız bu proje başarıyla sonuçlanır ve tüm sektöre iyi bir örnek ve güzel bir başlangıç olur." değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Arnavutköy’ü konuk edecek


Van Spor

2025 satranç turnuvası tamamlandı


Van Spor

Geçen yıl Elazığ’ı temsil ettiler, şimdi yeni şampiyonaya hazırlanıyorlar


Van Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax deplasmanında


Van Spor

Elazığspor-Ankaraspor maçı biletleri satışta


Van Spor

Sivrice’de "Atatürk ve Gençlik Koşusu" coşkusu


Van Spor

U15 Okçuluk bölge müsabakaları şampiyonu Elazığ


Van Spor

Elazığsporlu Maksut’un annesi hayatını kaybetti


Van Spor

Hem okuyorlar hem buz pateni öğreniyorlar


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Bandırmaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, 10 Kişi Kalan Beşiktaş'ı 3-2 Mağlup Etti! Tarihi Geri Dönüş ve 2 Kırmızı Kartla Dolu Bir Derbi


Van Spor

Oliver Roy Camio: "Tüm oyuncularımız gayet güzel performans gösterdi"


Van Spor

A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni yenerek ikinci tura yükseldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - 1461 Trabzon FK: 0


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan Macaristan’da çifte bronz madalya


Van Spor

Gol sesi çıkmadı! Galatasaray'a kendi evinde Trabzon çelmesi


Van Spor

Elazığ’da milli maç heyecanı


Van Spor

Elazığ’a dünya şampiyonluğu gururu


Van Spor

Varto’da voleybol kursuna yoğun ilgi


Van Spor

Milli badmintoncular Avrupa’da yarı finalde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ