Kaspersky, e-ticaret ve ödeme platformu Nexway'den hisse satın aldı

- Nexway, stratejik rehberliği desteklemek adına Kaspersky Danışma Kurulu ile Avrupa'nın kurallarına ve düzenlemelerine uygun olarak mevcut liderlik ekibi tarafından yönetilen ayrı bir varlık olarak kalacak

Ekonomi 4.01.2021 10:21:14 0
Kaspersky, e-ticaret ve ödeme platformu Nexway
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.01.2021 10:21

İSTANBUL (AA) - Kaspersky, mevcut konumunu güçlendirmek ve şirketin çevrim içi satış kanalı için fırsatları artırmak amacıyla önde gelen e-ticaret ve ödeme platformu olan Nexway'den hisse satın aldı.

Kaspersky'den yapılan açıklamaya göre, Nexway, stratejik rehberliği desteklemek adına Kaspersky Danışma Kurulu ile Avrupa'nın kurallarına ve düzenlemelerine uygun olarak mevcut liderlik ekibi tarafından yönetilen ayrı bir varlık olarak kalacak. Böylelikle şirketin müşteri tabanının büyümesinde daha fazla başarı elde etmesine yardımcı olurken, ürün portföyünün genişletilmesine ve sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılmasına katkıda bulunacak.

2020, müşteri verilerinin güvenliğini güvenceye alan ve etkili bir çevrim içi satış kanalına sahip olmanın önemini ortaya koyan bir yıl oldu. Kaspersky ve Nexway'in genişletilmiş entegrasyonu, Kaspersky çevrim içi satış kanalının daha etkili yönetilmesini ve güvenlik çözümleri açısından lider e-ticaret platformu olarak Nexway'in daha hızlı büyümesini sağlayacak. Nexway'in danışmanlık süreçleri, İsviçre M&A firması IndexAtlas tarafından gerçekleştirildi.

Nexway, işletmelere birden çok para birimi, dil ve ödeme yöntemi sunan, çalıştıkları tüm yerel ve küresel düzenlemelere uyumlu, teknolojik olarak gelişmiş e-ticaret çözümü sağlamasıyla öne çıkıyor. Uzun ve başarılı, birlikte çalışma geçmişine sahip olan Kaspersky ve Nexway, uzmanlıklarını bir araya getirerek ve işlerini daha da güçlendirerek karşılıklı fayda sağlamaya yönelik yeni bir ortaklık başlatmış oldu. Nexway, kullanıcıların verilerinin güvenliğini gelişmiş veri depolama ve işleme uygulamaları aracılığıyla koruma altına alacağı açık mutfak projesini başlattı. Bu sayede veriler platformun sahibine değil, yalnızca satıcılara sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaspersky CBO'su Alexander Moiseev, şunları kaydetti:

"Dijital satışa odaklanan bir şirket olarak e-ticaret stratejimizi geliştirmek ve güçlendirmek bizim için çok önemli. Bu nedenle Nexway ile çabalarımızı birleştirmeye ve güvenlik çözümleri için e-ticaret platformunu daha da geliştirme yönünde birlikte çalışmaya karar verdik. Platform, ürünleri dağıtmak için halihazırdaki satıcılarla mevcut haliyle çalışmaya devam edecek. Yüksek kaliteli bir güvenlik yazılımı arayan müşterilere mümkün olan en iyi fırsatları sunmak isteyen tedarikçilerin bize katılmasını bekliyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ