Kalekim'e '2019 Türkiye Mükemmellik Ödülü'

- Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu: - 'Çalışmalarımızın Mükemmelik Ödülü'ne layık görülmesi bizim için büyük bir gurur. Bu ödül, yıllar boyunca yürüttüğümüz yönetim anlayışı ve her faaliyetimizde özenle uyguladığım?

Ekonomi 29.11.2019 14:41:02 0
Kalekim
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.11.2019 14:41

İSTANBUL (AA) - Kalekim, 28. Kalite Kongresi’nde, 2019 Türkiye Mükemmellik Ödülü'nün sahibi oldu.

Kalekim'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından bu yıl "Çözüm Özünde" temasıyla düzenlenen 28. Kalite Kongresi'nde, yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Kalekim, 2019 Türkiye Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü.

Müşterilere değer katma ve sürdürülebilir bir gelecek yaratma kavramlarını temel alan yaklaşımıyla Kalekim Usta Kulübü, ödülün alınmasında öne çıkan uygulama oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoğlu, şirket olarak, en mükemmeli üretme ve sunma hedefiyle çalıştıklarını belirterek, "Yarım asra yaklaşan tecrübe ve bilgi birikimimizle sektörümüzde rol model konumdayız. Tüm faaliyetlerimizde daima en iyi olmak için kalite yönetimimizi sürekli geliştirerek, sektörümüze öncülük etmeye devam ediyoruz. Bu ödül de bizim için yıllardır süregelen 'Daima Daha İyi' mottomuzun bir sonucu ve Kalekim ailesi olarak ne kadar doğru işler yaptığımızı da gösteriyor." ifadelerini kullandı.


- "Çağın getirdiği değişimi yakından izliyoruz"


Müşteri odaklı ve sürekli kendini geliştiren bir bakış açısıyla çağın getirdiği değişimi her zaman yakından izlediklerini aktaran Karaoğlu, şunları kaydetti:

"2009’dan bu yana değişimi etkin bir şekilde gözlemlemek, yapılacakları belirlemek, uygulamaya almak ve mevcut projeleri daha etkin yönetmek için yeni bir yol haritası belirledik. Bu çerçevede çalışmalarımızı, tüm çalışanlarımızın da aktif katılımıyla bütünsel bir çerçevede yürütmeye başladık.

Tüm bu çalışmaların ana çerçevesini ve omurgasını oluşturmada ise EFQM Mükemmellik Modeli’ni yönetim modeli olarak benimsedik. Çalışmalarımızın uzman bir bakış açısıyla değerlendirilmesi için de 2010 yılında KalDer dış değerlendirme sürecinden geçtik."


- "Mükemmelliğe gönül verdik"

Timur Karaoğlu, öz değerlendirme projeleriyle çalışmalarının etkinliğini geliştirmeye devam ettiklerini belirterek, EFQM Mükemmellik Modeli ile birlikte, bütünsel bir bakış açısı elde ettiklerini ifade etti.

Faaliyet, yaklaşım ve iyileştirmeleri tek bir çerçeve içinde yönetmeye başladıklarını aktaran Karaoğlu, "46 yıllık bilgi ve tecrübe birikimimizle sektörümüzde rol model konumdayız. Bu anlamda faaliyetlerimizin her adımında mükemmelliğe gönül verdik. Şimdi ise tüm bu çalışmalarımızın Mükemmelik Ödülü'ne layık görülmesi bizim için büyük bir gurur. Bu ödül, yıllar boyunca yürüttüğümüz yönetim anlayışı ve her faaliyetimizde özenle uyguladığımız 'Daima En İyi' ilkemizin taçlandırılmasıdır. Her bir çalışanımızın bu süreçte çok büyük katkısı var. Bu mükemmellik yolculuğunda tüm ekip arkadaşlarıma ve bize her zaman güvenen iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi Zeynep Bodur Okyay ile üst yönetimden isimlerin de yer aldığı ödül törenine, Kalekim yaklaşık yüz kişilik bir ekiple katıldı.

Kalekim'in eski Genel Müdürü Altuğ Akbaş ise mensubu olmaktan, ekip arkadaşı olmaktan her zaman gurur duyduğu bir ailede olduğunu belirterek Kalekim'in bu ödülü almak için işini iyi yapmadığını, işini iyi yaptığı için bu ödülü aldığını vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ