ING Türkiye, 'olimpik kızların' hikayelerini sahneye taşıdı

- Türkiye'yi Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda temsil etmek için mücadele eden 'olimpik kızlar', Brand Week İstanbul 2019'da katılımcılara ilham veren hikayelerini anlattı - ING Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay: - 'Tokyo 2020 Olimpiyatları'na ka

Ekonomi 7.11.2019 10:52:11 0
ING Türkiye,
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.11.2019 10:52

İSTANBUL (AA) - Brand Week İstanbul 2019'da düzenlenen Ezber Bozan Kadınlar panelinde ING Türkiye'nin desteğiyle Türkiye'yi Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda temsil etmek için mücadele eden "olimpik kızlar", katılımcılara ilham veren hikayelerini anlattı.

ING Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, Brand Week İstanbul 2019 etkinliğinde Fark Yaratan Kadınlar Ana Sponsoru oldu.

Brand Week alanındaki ING Women Empowerment Lounge'ta da 3 gün boyunca toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik etkinlikleri de içeren iş birliği kapsamında Brand Week'in ilk gününde ana sahnede Ezber Bozan Kadınlar paneli düzenlendi.

Panelde ING Türkiye'nin Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) iş birliğiyle destek verdiği Olimpik Kızlar, katılımcılarla Tokyo 2020 Olimpiyatları yolunda ilham veren hikayelerini paylaştı.


- "Engelleri aşan rol model kadınlar yeni nesillere ilham veriyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay, cinsiyet eşitliğine verdikleri desteği Olimpik Kızlar'a "Bastırın Kızlar" diyerek taçlandırıyor olmaktan duydukları memnuniyeti kaydetti.

Abay, "İş hayatı da dahil olmak üzere hayatın her alanında ilklere cesaret eden, konfor alanından çıkan, önyargıları, engelleri aşan rol model kadınlar olması, kendisinden sonra geleceklere ilham vermesi açısından çok kritik öneme sahip. Bir başarının mümkün olduğunu, o başarının değer bulduğunu görmek yeni nesillere yeni başarılar kazanmaları yolunda cesaret veriyor." ifadelerini kullandı.

Kadın sporcuların başarıları ile gündem yaratmaları, ön plana çıkmaları, yıllar boyu sürecek yepyeni mücadeleler için ilham kaynağı olduğunu belirten Abay, ING Türkiye olarak Tokyo 2020 Olimpiyatları'na katılmak için mücadele eden kadın sporcuları desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.

Modern Pentatlon sporunda dünya rekortmeni İlke Özyüksel ise, bebekliğinde mücadele ettiği damar hastalığı sonrası kazandığı mücadele gücünü spor hayatına yansıttığını kaydederek, "Türkiye'de olmayan bir sporun gelişmesine tanıklık ettim. Bu sporda genç kadınlar dünya rekorunu kırarak pek çok altın madalya kazandım. Sporumda öncü olmam çalışma azmimi artırıyor." ifadelerini kullandı.

4 yaşından beri jimnastik yapan, Türkiye adına yarışan en genç sporcu olma unvanı kazanan Tutya Yılmaz da, "Milli sporcu olmak, bu ülkeye hizmet etmek benim için şeref, hayatım boyunca bu gururu onurla taşıyacağım. Elimden gelenin en iyisini yapmak, benden sonra bu yolda yürümenin hayalini kuranlara ilham verebilmek en büyük motivasyonum." değerlendirmesinde bulundu.



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ