Halkbank’tan 5 ayda 44 bin kadın girişimciye 4 milyar lira destek

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, son 5 ayda 44 bin kadın girişimciye 4 milyarın üzerinde kredi desteği sağladıklarını vurgulayarak, kadın girişimcileri desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.

Ekonomi 19.08.2021 15:17:24 0
Halkbank’tan 5 ayda 44 bin kadın girişimciye 4 milyar lira destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.08.2021 15:17

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, son 5 ayda 44 bin kadın girişimciye 4 milyarın üzerinde kredi desteği sağladıklarını vurgulayarak, kadın girişimcileri desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Üreten Kadınlar Toplantısı - Doğu Anadolu Bölgesi ayağının düzenlendiği Malatya’da, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nca oluşturulan Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Arslan, izleyicisine büyük bir görsel deneyim sunan Dijital Gösterim Merkezi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve milli savunma sanayiyle ilgili gösterimlerini yerinde izledi.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ni geziyoruz. Türkiye Cumhuriyetimizin en köklü bankalarından olan Halkbank olarak dijital Gösterim Merkezi gezdik. 20 yılda Türkiye, savunma sanayisinde büyük atılımlar yaptı. Dijital ’de savunma sanayimizde yapılan hizmetleri büyük gururla izledik” ifadelerini kullandı.

Arslan, “Birçok ilde faaliyet gösteren İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezleri, değişen içerikleri ve gösterimleriyle halkın ilgisini çekmeye devam ediyor. İletişim Başkanlığı, kamuoyunu bilgilendirme, farkındalık oluşturma, birlik ve beraberliği sağlama amacıyla teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak video ve belgesel çalışmalarını Türkiye’nin farklı şehirlerinde açılan Dijital Gösterim Merkezleri’nde milletimizle paylaşıyor. Dijital Gösterim Merkezi’nde üç boyutlu hologram teknolojisinin, dijital gerçeklik videolarının yanı sıra video haritalama teknolojisi kullanılarak hazırlanan dijital sergiler oldukça dikkat çekiyor. Buradaki amacımız ülkemizin farklı alanlardaki ilerlemesini görmektir. Malatyalı vatandaşlarımıza ve gençlerimize Dijital Gösterim Merkezinde gelişmeleri gösterebilmektir. Milli olanın ve yerli üretimde yapılanların farkında olmaktır. Bizler de Halkbank olarak her milli projenin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

4 milyarın üzerinde destek

Malatya’da kadın girişimciler için yaptıkları etkinlikten de söz eden Arslan, “Malatya kadın girişimcilere destek programı için geldik. Doğu Anadolu Bölgesi’nin toplantısını Malatya’da gerçekleştirdik. Önemli destekler veriyoruz” dedi.

Son 5 ayda 44 bin kadın girişimciye 4 milyarın üzerinde kredi desteği sağladıklarını vurgulayan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimcileri desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ