Halkbank 0.79 Konut Kredisi Faiz Oranı İle Kredi Verecek! İşte Anlaşmalı Konut Projeleri Listesi

Vakıfbank ve Halkbank 0.79 anlaşmalı konut projeleri listesi yayımladı. İşte 0.79 konut kredisi faiz oranı ile kira öder gibi ev sahibi yapacak o anlaşmalı konut projeleri listesi!

Ekonomi 19.08.2019 15:32:26 0
Halkbank 0.79 Konut Kredisi Faiz Oranı İle Kredi Verecek! İşte Anlaşmalı Konut Projeleri Listesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bankaların konut kredisi faiz oranları büyük bir hızla düşmeye devam ederken en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0.79 seviyesine çekildi. 0.79 Konut Kredisi Faiz Oranı İle Kredi Verilecek Anlaşmalı Konut Projeleri Listesi Yayımlandı! Halkbank bu sabah yapmış olduğu güncellemi ile 0.79 anlaşmalı konut projeleri listesini güncelledi. Güncellenen yeni liste ile beraber pek çok ilde yer alan çok sayıda anlaşmalı konut projesi için banka tarafından uygulanan 0.99 konut kredisi faiz oranı yerine 0.79 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuldu. 
Kimler 0.79 FaizOranı İle Konut Kredisi Çekebilir?
Halkbank tarafından yayımlanan anlaşmalı konut projeleri üzerinden ev alacak olan kişiler 0.99 konut kredisi faiz oranı yerine 0.79 faiz oranı ile konut kredisi çekme imkan bulacak. Daha düşük faiz oranı ile gerçekten kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı yakalayan kişilerin aylık ödemeleri de büyük oranda düşecek. Aradaki farkı anlaşmalı konut projeleri ile ev satan müteahhitler ödeyecek. Vatandaş 180 ay vadeli konut kredisi kullanma imkanı yakalayacak. 180 aya kadar olan vadelerdeki konut kredisi taleplerine banka 500 bin lira sınırını aşmamak koşulu ile 0.79 faiz oranı ile konut kredisi çekme imkanı sunacak. 
Vatandaşın 50 Bin Lirası Cebinde Kalacak!
120 ay vadeli 300 bin lira konut kredisi kullanacak olan bir kişi aylık 4 bin 283 lira yerine 3 bin 878 lira lira taksit ödeyecek. Yani 10 yıllık kredide aylık 405 lira toplamda ise 48 bin 600 lira vatandaşın cebinde kalacak. 
0.79 Konut Kredisi Nasıl Çekilir?
Vatandaş aşağıda yer alan anlaşmalı konut projeleri listesi üzerinden satın alacağı eve karar verecek. Ardından konut projesi ile irtibata geçilecek ve beğenilen ev üzerinden pazarlıklar yapılarak anlaşma sağlanacak. Daha sonra vatandaş projeden aldığı konut satış sözleşmesi ile kendisine en yakın Halkbank şubesi üzerinden başvuruda bulunacak ve konut kredisi başvuru formu doldurarak kredi sürecini başlatacak.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem