FKA Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ’da gerçekleşti

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ekonomi 2.03.2022 12:54:36 0
FKA Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ’da gerçekleşti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.03.2022 12:54

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ ev sahipliğinde gerçekleşti.

FKA’nın 2022 Mart ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Elazığ İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Malatya Valisi Aydın Baruş, Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ile kurum müdürleri katıldı. Toplantıda, FKA tarafından 2022 yılı içinde mali destek programının bölge ihtiyaçları doğrultusunda şehrin ve içeriğinin belirlenmesi ile bölgedeki yerel aktörlerin kurumsallaşması, kalkınmaya katkı sağlaması için yapılan çalışmalar üzerinde duruldu.

Toplantı hakkında bilgi veren Malatya Valisi Aydın Baruş, “İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde gençlerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik tematik eğitim alan ve Ar-ge merkezi bulunmaktadır. Bu merkezimizde gerçekleştireceğiz toplantıda, 2022 yılı içerisinde ajansımızca çıkılması planlanan mali destek programı üzerinde durulacak. Hazırlanacak program ve projelere katkı sağlanması, ulusal ve uluslararası sertifikaları değerlendirmelere katkı sağlaması, geçici uzman personel görevlendirilmesi hedeflerine yönelik uygulanacak 2022 yılı yönetim danışmanlık teknik destek programı taslak çemberi ele almış olacağız” dedi.

Bölgenin turizm ve markalaşma faaliyetleri kapsamında yeni turizm ile destinasyonlar kazandıracaklarını belirten Vali Baruş, “Yapılacak tanıtımlarla yerli ve yabancı turist sayısının artırılmasına katkı sağlayacak ve bölgenin turizmde elde edeceği geliri artırmak amacıyla kalkınma ajansımıza uygulanacak olan Fırat turu kapsamında yapılacak çalışmalar toplantımızda değerlendirileceğiz. Toplantımızda bu gün alacağımız kararlarımızın ajansımız ve bölge illerimiz olan Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illeri için hayırlı olsun diyorum ve tüm ajans çalışanlarına başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ