Fibabanka'dan süt üreticilerine 4 ay sıfır faizli kredi imkanı

- Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği üyeleri, Fibabanka'nın sunduğu 20 bin TL'ye kadar 4 ay sıfır faizli, 1 yıl vadeli kredi imkanından faydalanabilecek

Ekonomi 16.03.2021 14:46:58 0
Fibabanka
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.03.2021 14:46

İSTANBUL (AA) - Fibabanka, Birleşik Ödeme ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, "SütBir" kart ile devam eden iş birliği kapsamında, Fibabanka'nın sağladığı sıfır faizli kredi imkanı ile yeni bir protokole imza attı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Fibabanka Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Mert, Birleşik Ödeme Üst Yöneticisi (CEO) İlker Sözdinler ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin'in katılımıyla düzenlenen tören ile yeni bir iş ortaklığı hayata geçirildi.

Anlaşma kapsamında Fibabanka, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği üyelerine özel 20 bin TL'ye kadar 4 ay sıfır faizli ve 1 yıl vadeli kredi imkanı sunacak. Kredi kullanan üreticilerin kredi tutarı ise "SütBir" kartlarına yüklenerek kullanım kolaylığı sağlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert, "Fibabanka olarak esnaf, KOBİ ve üreticilerimizi desteklemeyi, onların her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmayı sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Birleşik Ödeme ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği ile yaptığımız iş birliği de bu yaklaşımımızın bir parçası. Güçlü ve sürdürülebilir bir ekonomi anlayışıyla Birlik üyesi süt üreticilerinin likidite ihtiyaçlarına yönelik sağladığımız kredinin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.


- "Tarım emekçilerimize hem pratik hem de avantajlı bir çözüm sunmayı hedefliyoruz"


Birleşik Ödeme CEO'su İlker Sözdinler de Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği ile hayata geçirdikleri "Sütbir" kart projesinin, Fibabanka iş birliği ile beraber daha da büyüyerek tarım ekonomisinin belkemiği olan çiftçilere destek olmasını planladıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Buradaki temel motivasyonumuz, teknolojik altyapımızla üreticilerimiz ve ülke ekonomisine destek olmak, inovatif çözümlerimiz ile ekosistem için faydalı iş birlikleri ortaya çıkarmaktır. Bu vizyon doğrultusunda, çiftçilerimize yatan destek ödemelerini bu kartla dijitalleştirerek ve sadakat programımızı entegre ederek tarım emekçilerimize hem pratik hem de avantajlı bir çözüm sunmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin ilk ve tek fintek servis platform sağlayıcı (FaaS) şirketi olarak, Süt Birliği ile beraber Fibabanka gibi yeniliğe açık banka ve kurumlarla iş birliklerimizi 2021 yılında daha da hızlandırmayı planlıyoruz."


- "Amacımız, üreticilerimizin yem ve girdi maliyetlerinde yaşadıkları nakit ihtiyacına çözüm bulmak"


Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin ise "Sütbir" kart projesi kapsamında Fibabanka ile anlaşma yaptıklarını belirterek, anlaşma sayesinde Merkez Birliği üyelerine özel 20 bin TL'ye kadar 4 ay sıfır faizli, 1 yıl vadeli kredi imkanı sağlanacağını, kredi kullanan üreticilerin kredi tutarının da "Sütbir" kartlarına yüklenerek kullanım kolaylığı sağlanmış olacağını bildirdi.

Keskin, "Visa özelliğine sahip bu kart sayesinde anlaşmalı noktalarda çeşitli avantajlardan yararlanırken tüm banka ve ATM'lerden para çekebilecekler. Sütbir kart ile akaryakıt, yem, ulaşım, giyim, tarımsal ilaç ve ekipmanlar, yeme içme gibi birçok alanda çeşitli indirim olanakları sağlanacak olup Merkez Birliği üyeleri, alışverişlerinde ekstra indirimlerden faydalanabilecekler. Amaçlarımızdan bir tanesi de Fibabanka iş birliği ile üreticilerimizin yem ve girdi maliyetlerinde yaşadıkları nakit ihtiyacına çözüm bulmak ve bu kart ile üreticimizin faiz yükünden kurtulmasına olanak sağlamak." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ