Enerji yönetiminden Dicle EDAŞ'a ziyaret

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ve EPDK yetkilileri, Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'yi (Dicle EDAŞ) ziyaret etti.Dicle EDAŞ'tan yapı

Ekonomi 13.11.2019 12:39:51 0
Enerji yönetiminden Dicle EDAŞ
Tarih: 01.01.0001 00:00

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ve EPDK yetkilileri, Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'yi (Dicle EDAŞ) ziyaret etti.

Dicle EDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır'daki ziyarette, Dicle EDAŞ'ı bünyesinde bulunduran Eksim Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli ile Dicle Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atalay da hazır bulundu.

Söz konusu ziyarette, Atalay, 2013'te şirketin özelleştirilmesinden bu yana yapılan yatırımlar, kaçakla mücadele, şirketin karşılaştığı zorluklar ve teknolojik yeniliklere ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Bakan Yardımcısı Tancan ise Dicle EDAŞ'ın zor koşullarda yaptığı çalışmaların takdirle karşılandığını belirterek, uygulamaların kamuoyuna doğru anlatılması ve sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verilmesi gerektiğini ifade etti.



Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem