En Şık Elbise Modelleri

Hem yaz hem de kış aylarının vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan elbiseler kurtarıcı görevi gören ve özellikle yaz aylarında ki sıcaklarda sizin daha rahat hareket etmenizi sağlar.

Ekonomi 27.05.2019 01:26:23 0
En Şık Elbise Modelleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hem yaz hem de kış aylarının vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan elbiseler kurtarıcı görevi gören ve özellikle yaz aylarında ki sıcaklarda sizin daha rahat hareket etmenizi sağlar. Elbise modelleri olarak farklı farklı modeller her yıl ön plana çıkıyor. Bu senenin en moda ve en şık elbiseleri arasında fırfır detaylı elbiseler revaçta yer alıyor.

Fırfırlı Elbise Modelleri

Gri renkli kat kat midi boy fırfırlı elbisenin etek uçları transparan bir modeldir. Oldukça şık ve farklı duran yapısı ile spor ya da klasik olarak kombin yaparak kullanabilirsiniz. Her sene olduğu gibi keten kumaşlı düğmeli elbiseler dönemin en çok tercih edilen modelidir. Salaş bir kalıbı vardır renk olarak ise siyahtır. Yazın vazgeçilmez rengi beyaz renktir. Gipür detayına yer verilen göğüs kısmından bağlamalı bu elbise yapı olarak bol bir elbisedir. Yaz ayı için renk olarak beyaz elbise modelleri tercih edebilirsiniz.

Uzun Bayan Elbise Modelleri

Sade ve şık olmayı severlerin vazgeçemediği elbiseler kombin olarak da kolay kombin yapmanıza olanak sağlar. Dilerseniz https://www.modaeva.com.tr/elbise üzerinden elbise modelleri içerisinden sizlerin zevkini yansıtan ürünleri bulabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem