En Dekoratif Abajur Modelleri Shuev'de!

Ev dekorasyonunda aydınlatmanın en önemli ve en estetik parçalarından biri de abajurlar.

Ekonomi 9.08.2017 11:18:36 0
En Dekoratif Abajur Modelleri Shuev
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ev dekorasyonunda aydınlatmanın en önemli ve en estetik parçalarından biri de abajurlar. Komodine, yere, konsol üstüne konularak zengin bir görünüm sağlamanıza yardımcı olurlar. Aynı zamanda Feng Shui ilkelerine göre de, yukarıdan değil, yerden aydınlık sağlayarak evinizin ya da iş yerinizin enerjisini korumanızı sağlarlar.

Abajurlar temelde ikiye ayrılıyor. Bunlardan ilki özellikle masa lambası olarak kullanılan ve yatak odalarında gece lambası olarak tercih edilen masa üstü abajurlar. Diğer abajur türü ise özellikle salonlarda görmeye alışık olduğumuz ayaklı abajur modelleri. Ayaklı abajurlar zeminde bulunduğundan dolayı daha uzun olmakta ve daha fazla ışık yaymaktadır. Masa üstü abajurlar daha küçük yapıdadırlar ve masaların üzerinde şık bir görüntü yaratırlar.

 

Abajur satın alırken dikkat edilecek noktalardan birisi evin dekorasyonu ile uyum içerisinde olmasıdır. Bu nedenle evin tarzına uygun seçilecek abajur evin havasını güzelleştirir. Birçok farklı stilde üretilmiş kısa ve uzun abajur modelleri bulunur. Örneğin günümüzde oldukça yaygın olan retro tarz dekorasyonun en önemli öğelerinden birisi aydınlatmadır. Retro abajurlar, canlı renk seçenekleri ve eski zamanları anımsatan desenleri ile beğenilmektedir. Retro aydınlatma öğeleri ile siz de evinizin ortamını güzelleştirebilirsiniz. Ayrıca modern dekorasyon da sıklıkla tercih edilmekte, sade mobilyalar ile sağlanan şıklık birçok evde karşımıza çıkmaktadır. Buna uygun klasik abajur modelleri ve fiyatları gerek doğal renk tonları gerekse canlı renk tonları ile bulunabilmektedir.

 

Abajurun dekorasyondaki yeri hiçbir zaman değişmedi. Farklı tasarımlar, farklı tarzlardaki evlerin bir parçası haline geldi. Çünkü onlar hem önemli bir aydınlatma kaynağı hem de göz dolduran aksesuarlar olarak kullanılıyor. Çalışma masalarında, koridor ambiyansında, kitap molasında salon abajur modelleri kullanımı çok yaygın ve verimlidir. Oysa önceden sadece yatak odalarında kullanılan abajurlar, şimdi diğer odalardaki yerlerini de almış bulunuyorlar. Ev dekorasyonundaki tarzların çeşitliliği de bu duruma eklenince seçim yapmak oldukça zorlaştı.

Farklı markaların en çok tercih edilen modellerini sizin için bir araya getirdik. Tek tıkla dilediğiniz markaya, dilediğiniz fiyat aralığındaki ürüne ulaşabilirsiniz. Piyasa fiyatından çok daha uygun fiyatlarla ve uygun ödeme koşullarıyla sahip olabileceğiniz abajurlar, kullanıldıkları mekânın havasını değiştirecek.

Siz de Shuev’i ziyaret ederek online alışveriş avantajlarının tadını çıkarın!


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem