Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 

Kurban Bayramı yaklaşırken, 12 milyon emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak sorusunu Bakan Selçuk cevapladı.

Ekonomi 5.08.2019 15:00:28 0
Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler ve memurlar, bayram ikramiyesi ile Ağustos ayı maaşlarının ne zaman yatacaklarını merak ediyorlar. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı açıklama ile emekli ikramiyesi ne zaman yatacak kesin tarih verdi. Peki bayramdan önce maaşlar yatacak mı?

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?
Emekli bayram ikramiyesi için Bakan Selçuk "Emeklilerimize bayram ikramiyelerini 8 ve 9 Ağustos'ta ödeyeceğiz. İkramiyeler SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara ise 9 Ağustos'ta ödenecek. 12 milyon 142 bin kişiye ödenecek toplam ikramiye miktarı yaklaşık 10 milyar 800 milyon lira olacak." dedi.

BAYRAMDAN ÖNCE MAAŞLAR YATACAK MI?
Vatandaşlar, Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdürürken maaşların ne zaman yatacağını araştırmaya devam ediyor. Memur maaşları, her ayın onbeşinde yatırılıyor. Kurban Bayramı 11-14 Ağustos'ta kutlanacak. Bu yüzden maaşlar, bayram öncesinde mi sonrasında mı yatacak merak ediliyor. Bu konuda yapılan resmi bir açıklama yok. Ama bayram öncesinde 8-9 Ağustos'ta yatırılması bekleniyor.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem