Divan otellerden Bayram kampanyası

-Divan Erbil ve Divan Suites İstanbul G-Plus, 1-9 Haziran'da minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak

Ekonomi 25.05.2019 11:23:39 0
Divan otellerden Bayram kampanyası
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Divan Erbil ve Divan Suites İstanbul G-Plus, 1-9 Haziran'da konaklayan müşterilerine özel fiyatlar sunuyor.

Divan'dan yapılan açıklamaya göre, Divan Erbil, özel konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak. Minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak olan Divan Erbil, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şeker tadında bir tatil vadediyor.

Bayramı sevdikleriyle keyifli bir tatile dönüştürmek isteyenlere özel hazırlanan konaklama kampanyası 1-9 Haziran'da geçerli.

Divan Suites İstanbul G-Plus, özel konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak. Minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak olan Divan Suites Istanbul G-Plus, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şeker tadında bir tatil vadediyor. Bayramı tatile dönüştürmek isteyenlere özel hazırlanan konaklama kampanyası 1-9 Haziran'da geçerli.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem