Değer Zirvesi ve Türkiye'ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni

- Ödül sahiplerine ödülleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından takdim edildi

Ekonomi 19.03.2021 16:22:34 0
Değer Zirvesi ve Türkiye
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.03.2021 16:22

İSTANBUL (AA) - Globalleşme yolunda üreten, ülke ekonomisine katma değer sağlayan Türkiye'nin markaları, "Değer Zirvesi ve Türkiye'ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni"nde bir araya geldi.

İstanbul'da düzenlenen ödül törenine; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati katıldı.

Bu yıl, Değer Zirvesi Komite Başkanı Pınar Erez tarafından üçüncü kez gerçekleştirilen "Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni", tekstilden yapı sektörüne, bilimden sanata, spordan gastronomiye kadar birçok markayı buluşturdu. Dünyaya yön veren trendlerle Türkiye'nin değerlerini oluşturan sektörlerin buluştuğu etkinlikte, liderlerin gelecek öngörüleri, hedefleri, salgın döneminde yaşananlar ve sürdürülebilirlik konuları ele alındı.

Pınar Erez, törende yaptığı konuşmada, sürdürülebilirliğin salgın sürecinde çok önemli olduğunu belirterek, dönüşebilen, değerini artıran ve Türkiye'ye değer katan markaları ödüllendirdiklerini ifade etti.


- Çeşitli alanlarda Türkiye'ye "değer katanlar" ödüllendirildi


Etkinlikte, "Sanatta Değer" ödülü yönetmen-yazar Derviş Zaim adına Aygün Doğen'e, "İnsanlığa Değer Katan Dernek" ödülü Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) adına AFAD Başkan Vekili Hamza Taşdelen'e, "İnsanlığa Değer Katanlar" ödülü Prof. Dr. Murat Dilmener'in çocukları Fulya Gençoğlu, Taner ve Caner Dilmener'e, "Topluma Değer Katan Marka" ödülü Halkbank adına Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan'a, "Savunma Sanayimize Değer Katan Marka" ödülü ise Baykar Savunma adına Baykar Savunma Koordinatörü Dr. Paşa Özen'e verildi.

"İstihdama Değer Katan Marka" ödülü Koç Holding adına Koç Holding Resmi İşler Direktörü Ufuk Çıplak’a, "İhracata Değer Katan Marka" ödülü Sanko Holding adına Sanko Holding Finans Direktörü Mustafa Günbulut'a, "E-ticarete ve E-ihracata Değer Katan Marka" ödülü Hepsiburada adına Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Murat Emirdağ'a, "İhracata Değer Katan Marka" ödülü Vestel adına Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu'ya, "Zamana Değer Katan Marka" ödülü Getir adına Getir Kurucusu Nazım Salur'a, "100 Yıllık Değer" ödülü Eyüp Sabri Tuncer adına Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer'e, "Uluslararası Spor Arenasındaki Zaferleri ile Ülkemize Değer Katan" ödülü ise Artistik Jimnastik Erkek Milli Takımı adına Avrupa Erkekler Artistik Jimnastik Şampiyonu İbrahim Çolak'a verildi.

Ödül sahiplerine ödülleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından takdim edildi.

"Değer Zirvesi ve Türkiye'ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni", toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ