Boyner'den 'Angry Birds 2' filmine ön gösterim

- Boyner, belli mağazalarından 3 Ağustos'a kadar çocuk giyim ve ayakkabı alışverişi yapan müşterilerini, 'Angry Birds 2' filminin ön gösterimine davet ediyor

Ekonomi 29.07.2019 12:42:14 0
Boyner
Tarih: 01.01.0001 00:00

İSTANBUL (AA) - Boyner, belli mağazalarından 3 Ağustos'a kadar çocuk giyim ve ayakkabı alışverişi yapan müşterilerini, 16 Ağustos'ta vizyona girecek "Angry Birds 2" filminin ön gösteriminde ağırlayacak.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, Boyner, hayatın içinden renkleri mağazalarına taşıyor. Boyner, sinema, festival, spor ve müzik gibi hayatın en keyifli alınan yanlarını deneyimleten güzel organizasyonlarla iş birlikleri yaparak müşterilerinin bu keyifli etkinliklere katılmasını sağlıyor.

Boyner; İstinyepark, Cevahir, Akasya, Emaar Square, Nautilus, Şaşkınbakkal, Ankamall, Cepa, Panora, Kentpark, Metromall, Çiğli Kipa, Balçova Kipa ve YKM Konak mağazalarından 3 Ağustos'a kadar çocuk giyim ve ayakkabı alışverişi yapan müşterilerini, 16 Ağustos'ta vizyona girecek "Angry Birds 2" filminin Boyner'e özel düzenlenen ön gösterimine davet ediyor.

Sinema ruhunu müşterileri ile buluşturan Boyner, gelecek dönemlerde farklı etkinliklerle festival, müzik ve spor ruhunu da yaşatmaya devam edecek.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem