Bebek Arabaları Nasıl Seçilmelidir?

Bebek arabaları özellikle bebek 7 aylık olup kilo almaya başladıktan sonra anne ve babaların eli ayağı olmaktadır. Bebeğiniz doğduğu andan itibaren kaliteli, kullanışlı uygun fiyatlı bebek arabalarını seçmek ebeveynler için oldukça ö

Ekonomi 26.09.2019 23:05:29 0
Bebek Arabaları Nasıl Seçilmelidir?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bebek arabaları özellikle bebek 7 aylık olup kilo almaya başladıktan sonra anne ve babaların eli ayağı olmaktadır. Bebeğiniz doğduğu andan itibaren kaliteli, kullanışlı uygun fiyatlı bebek arabalarını seçmek ebeveynler için oldukça önemi bir konu haline gelmektedir. Piyasada pek çok bebek arabası modelleri bulunmaktadır. Önemli olan bebeğiniz için en doğrusunu tercih edebilmektir.

Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları

Bebek büyüyüp kilo almaya başladıktan sonra anne babanın bebeği kucakta taşıması gittikçe zor olmaya başlar. Özellikle uzun olan gezmeler de sürekli bebeği kucakta taşımak bir süre sonra ebeveyni yoracağı gibi bebeği de rahatsız edecektir. Bu nedenle doğru bir bebek arabası modeli seçmek aynı zamanda bütçemize uygun fiyatta bir bebek arabası tercih etmemiz gerekmektedir.

3-4 yaşlarına kadar ve diğer çocuklarda da kullanılabilen bebek arabalarının kalitesi, kullanılan malzemenin sağlıklı, kullanışlı, hafif ve ucuz olması anne babalar için son derece önem arz etmektedir. Piyasada yer alan bebek arabası modellerinden başlıcaları şöyledir:

Standart Bebek Arabaları: Bu bebek arabası modelleri ayarlanabilir koltuğu, koltuğun altındaki sepeti ve güneşlik tentesi tüm standart bebek arabalarında mevcuttur. Koltuk bebeğin bütün pozisyonlarına göre ayarlanabilir. Bebeğin ayaklarını koyabileceği ayaklık vardır. Ayrıca bebeğin önünde masaya benzer bir bölüm vardır ki suluk, biberon, oyuncak gibi şeyler konulabilir. Uygun fiyata standart bebek arabaları bulmak mümkündür. Cimri.com içerisinde bebek arabalarını seçerek karşılaştırabilir istek ve ihtiyaçlarınıza göre bir sıralama gerçekleştirebilirsiniz.

Travel (Seyahat) Sistem Bebek Arabaları: Diğer bebek arabası modellerine göre daha ağır ve pahalı olan bu bebek arabası modelinin en önemli özelliği monte edilebilen pusetinin de bulunmasıdır. Pusetiyle kullanılan bebek arabası dışarda bebeğinizi zararlı etkenlerden korur. Bebeğin doğduğu andan beri pusetin kullanımı anne babalar için oldukça kullanışlıdır. Ancak büyük ve ağı olduğu için toplu taşımalarda kullanımı zordur.

Baston Tipi Bebek Arabaları: 6. aydan itibaren kullanıma uygundur. Çok rahat katlanması ve az yer kaplamasından dolayı tercih nedenleri arasında ön sıralarda gelir. Ayrıca diğer tip bebek arabalarına göre oldukça hafif ve ucuzdur.

Jogging Bebek Arabaları: 3 tekerlekli olan bu bebek arabaları uzun yürüyüş ve koşma sırasında kolayca kullanılabilir ve kişiyi yormaz. Ancak bebek arabası modelleri arasında fiyatı yüksek olan bebek arabalarından biridir.

En uygun fiyatlar ile bebek arabası alabilmek adına Cimri.com kıyaslama, karşılaştırma ve farklı özelliklere göre filtreleme seçenekleri sunmaktadır.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem