Baymak, bayi ağını büyütmeye devam ediyor

- Bayi ağını her geçen gün büyüten şirket, İstanbul'daki güçlü iş ortaklarından KRC Proje ile Ataşehir'de showroom açılışı gerçekleştirdi - Sektörün en büyük deneyim merkezlerinden biri olmaya hazırlanan showroom'da Baymak'ın e

Ekonomi 2.12.2019 10:21:36 0
Baymak, bayi ağını büyütmeye devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.12.2019 10:21

İSTANBUL (AA) - Baymak, bayi ağını büyütmeye devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 6 yılda bayi sayını yüzde 180 oranında büyüten firma, KRC Proje ile Ataşehir'de showroom açılışı gerçekleştirdi. Showroom, Baymak'ın en büyük ana bayilerinden biri olma özelliği taşıyor.

Ataşehir'deki bayinin açılış töreni, Baymak Üst Yöneticisi (CEO) Ender Çolak, KRC Proje yöneticileri ve bayilerin katılımıyla düzenlendi.

İstanbul genelinde 15'i aşkın alt bayi ve yüzlerce satıcı bayiyle 500'ü aşkın firma ve Baymak'ın geniş ürün gamının tedarikini sağlayan KRC Proje, Baymak'ın en yeni, tasarruflu ve çevreci ürünlerinin sergileneceği KRC showroom ile sektörün en büyük deneyim merkezlerinden biri olmaya hazırlanıyor.


- "Avrupa'nın kombi ve boyler merkezi olmaya başladık"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Baymak CEO'su Çolak, şunları kaydetti:

"Baymak'ın 50. yılını kutladığımız bu yıl içinde, ailemize yeni katılan ama hızla büyüyen ve bayi kanalımızda çok değerli bir yer edinen KRC Proje bayimizin açılışına ev sahipliği yapıyoruz. Baymak olarak, Türkiye'nin her yerinde münhasır bayi örgütlemesiyle bir taraftan kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyeti anlayışını sahaya yayarken, diğer taraftan istihdam yaratmaya devam ediyoruz. 2018'de de önemli bir atılımla büyüyerek başta İstanbul olmak üzere birçok kentimizde geçtiğimiz 3 yıla göre ciddi bir pazar payı elde ettik. 6 yılda bayi sayımızı yüzde 180 oranında büyütmemiz bunun en somut örneği oldu.

İhracat tarafında da bu yıl önemli hamlelere imza attık. 65 ülkeye ihracat yapan bir şirket olarak, hizmet verdiğimiz iklimlendirme sektöründe liderliğimizi sürdürüyoruz. BDR THERMEA'nın da gücüyle sahip olduğumuz teknoloji ve iş yapış biçimi ile bir dünya markası olma yolunda hareket ediyoruz. 2019 sonu itibarıyla BDR Thermea Group'un markası olan ısıtma sektörünün en köklü markası De Dietrich de artık Baymak bünyesinde yer alacak. Böylece artık üst segmentte de pazarda varlık göstereceğiz."

Almanya ve Fransa'nın boyler ihtiyacı ve kazan tedarikinin Baymak tarafından sağlandığını bildiren Çolak, ocak itibarıyla Almanya'ya Brötje markasıyla boylerleri satmaya başlayacaklarını, öte yandan geçen yıl henüz birkaç bin ile satışa başladıkları Rusya'ya bu yıl 30 bin kombi üretip sattıklarını aktardı.

Çolak, "Bu yatırımlarla Avrupa'nın kombi ve boyler merkezi olmaya başladık. Hedefimiz, ihracata yaptığımız bu katkıyı içeride istihdam ile de destekleyip ülkemize değer katmak." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki 2 yıl içerisinde yaklaşık 17 milyon avroluk yatırımla sektördeki ataklarına devam edeceklerini belirten Çolak, Avrupa'da satılacak olan yoğuşmalı kombi projesini tamamladıklarını bildirdi.

Üretiminin Türkiye'de yapılacağı Brötje StarTec Premix kombi, Türkiye'den sonra 2020 yılı içerisinde özellikle Batı Avrupa ülkelerinde de satışa hazır hale getirilecek.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Gaziantep FK - Fenerbahçe Maçı - Canlı Takip Et


Van Spor

TFF'nin Hakem Krizi Kararı: Yabancı Hakem Yerine, Yerli ve Ahlaklı Hakemlik Vurgusu


Van Spor

Romanya’dan Malatya’ya şampiyonluk geldi


Van Spor

Kulaçlar Gazze için atıldı


Van Spor

Berçelan’dan Zap Vadisi’ne doğa yürüyüşü


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ