Bahaş Holding, Gaziosmanpaşa'daki ada bazlı kentsel dönüşüm projesinde sona yaklaştı

- Mevlana Mahallesi'nde hayata geçirilen 2 bin 500 konut ve 3 etaptan oluşan projenin ilk etabının satışının yüzde 80'ini tamamlandı - 1+1'den 4+1'e kadar uzanan ve 600 bin liradan başlayan dairelerin teslimleri 4 ay sonra başlayacak

Ekonomi 5.03.2021 13:20:10 0
Bahaş Holding, Gaziosmanpaşa
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.03.2021 13:20

İSTANBUL (AA) - Bahaş Holding, Gaziosmanpaşa'daki ada bazlı kentsel dönüşüm projesinin 200 milyon lira yatırım bedelli ilk etabında sona yaklaştı.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, şirket, 2021'in ilk günlerinde başlattığı kentsel dönüşüm atağını soluksuz sürdürüyor.

Bu yıl 500 konutun dönüşümüne başlamayı hedefleyen holding, Gaziosmanpaşa'da 70 dönüm arazi üzerinde gerçekleştirdiği GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabını hızla olgunlaştırdı.

Üç etap halinde inşa edilen, ilk etabı 200 milyon liralık yatırımla 2 blok halinde yükselen 400 konut, 42 ofis ve 40 ticari alandan oluşan projenin satışında da aynı hızla ilerleme sağlandı. 4 ay sonra teslimlerin başlayacağı ilk etabın yüzde 80'inin satışı tamamlandı. 60 metrekareden 200 metrekareye kadar değişen büyüklükte 4 farklı daire tipine sahip projede fiyatlar, 600 bin lira ile 2,4 milyon lira arasında değişiyor.


- "Hızlı bir şekilde diğer etapların inşaatına başlayacağız"


Açıklamada değerlendirmeleri yer alan Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, kentsel dönüşüm projelerinde markalaştıklarını belirterek, bu alandaki projelerini hızla olgunlaştırmaya başladıklarını bildirdi.

İstanbul'un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesini Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiklerini kaydeden Bahadır, şu açıklamalarda bulundu:

"İlk etabın inşaat çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Daha teslim aşamasına geçmeden bu etabın satışının yüzde 80'ini tamamladık. 3 etaptan oluşan projemiz, TEM'e sadece 300 metre uzaklıktaki merkezi konumu, içerisinde yer alan AVM ve geniş çarşı alanı ile bölgede başlattığı hızlı dönüşümle yatırımcılardan ciddi bir talep görüyor. İlk etabın inşaat çalışmalarını tamamladıktan sonra hızla diğer etapların inşaat aşamasına geçmeyi planlıyoruz."


- Ulaşımı kolay ve merkezi konumda


Açıklamada verilen bilgilere göre, merkezi lokasyona sahip GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi, Kazım Karabekir Metro İstasyonu'nun hemen yanında kalıyor.

Bölgede çok önemli hastanelere yakınlığıyla konumlanan proje, TEM'e 300 metre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsüne 7 dakika, İstanbul Havalimanı'na 15 dakika, Venezia ve Vialand'a 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Proje, alışveriş merkezi ve geniş bir çarşı bölümü de yer alıyor. Ayrıca 1.200 metrekarelik bir alana sahip yürüyüş yolu, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı otopark, 7 gün 24 saat güvenlik imkanı sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ