Aytemiz, 'Karavancı Dostu' projesini başlattı

- Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık: - 'Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ile Türkiye'deki kamp ve karavan turizminin gelişimi konusunda etkin rol oynamayı hedefliyoruz'

Ekonomi 27.06.2020 10:46:21 0
Aytemiz,
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.06.2020 10:46

İSTANBUL (AA) - Aytemiz, alternatif tatilin yükselen değeri karavanlara özel farklı hizmetler sunacağı "Karavancı Dostu" projesi başlattı.

Aytemiz Petrol'den yapılan açıklamaya göre, şirket, sektörde fark oluşturan hizmetlerine bu kez de karavan kullanıcılarıyla devam ediyor.

Trafikteki tüm araçlar ve kullanıcıları için onlara özel hizmetler sunmayı hedefleyen Aytemiz, karavan kullanıcılarına da fayda sağlayacak çeşitli hizmetler geliştirecek.

Aytemiz Karavan Dostu projesinin ilk aşaması olarak, Türkiye'de karavancıları temsil eden en etkili kurumların başında olan Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Anlaşma kapsamında Aytemiz Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu üyesi karavancılara avantajlı yakıt sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ile Türkiye'deki kamp ve karavan turizminin gelişimi konusunda etkin rol oynamayı hedeflediklerini bildirdi. Projede, konuyla ilgili en yetkin kurum ve kuruluşlarla birlikte yol almayı çok önemsediklerini vurgulayan Varlık, bu kapsamda, federasyonla yaptıkları anlaşmanın proje için bir başlangıç noktası olduğunu aktardı.

Varlık, proje çerçevesinde federasyon üyelerine yakıt alımlarında avantaj sağladıklarını, istasyonlarda da karavan kullanıcılarının ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri bulundurmaya çalışacaklarını kaydederek şu açıklamalarda bulundu:

"İleriki dönemlerde, yolları karavanla kesişen diğer özel sektör kuruluşlarının, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile büyük şehir belediyeleri gibi tüm kamu kurumlarının desteğini de alabilmek için federasyonumuzla çaba sarf edeceğiz. Bugün Avrupa'da yaklaşık 6 milyon karavanın yollarda olduğunu bilerek uzun dönemde, Türkiye ekonomisinin geleceğine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu alternatif turizmin, hak ettiği ilgiyi görmesini ve yollarımızdaki karavanların sayısının artmasını hedefliyoruz."


- "Projelerin geliştirilmesinin karavan turizmini artıracağına inanıyoruz"


Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Kavuşturan ise, Türkiye'de karavan tatilinin, özellikle mayıs-eylül döneminde, ağırlıklı olarak Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde rağbet gördüğünü bildirdi.

Ancak diğer dönemlerde de kültür turları yapan bazı tatilcilerin, güney sahilleri ve Güneydoğu'ya da karavan seyahati gerçekleştirdiğini anlatan Kavuşturan, şu bilgileri verdi.

"Avrupa'da 25 bin kamp alanı varken bu güzel ülkemizde uluslararası standartlarda az sayıda kamp alanının bulunması, daha önümüzde gidilecek uzun bir yolun olduğunu gösteriyor. Bu ve buna benzer projelerle karavan kullanımının sıklıkla gündeme gelmesi ve kamp alanlarının standartlarının yükseltilmesi ile birlikte ulusal ve uluslararası kamp ve karavan turizmi katılımcı sayılarının da hızla artacağına inanıyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

Snowboard’un yıldızları Ergan Dağı’nda buluştu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor 3 puan için Kırıkkale’de


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ