Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri sahiplerini buldu

- 'Her başarılı proje, önce bir fikir damlasıyla başlar ve dalgalar halinde yayılır' mottosuyla, 32 projenin yarıştığı Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri'nde toplam 4 kategoride birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri verildi

Ekonomi 21.09.2020 15:46:33 0
Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri sahiplerini buldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.09.2020 15:46

İSTANBUL (AA) - Kibar Holding'in, çalışanlarının yaratıcı ve yenilikçi fikirlerini ortaya çıkarmak, ödüllendirmek ve başarı hikayelerini grup şirketleriyle paylaşmak üzere hayata geçirdiği Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri'nin dördüncüsü sahiplerini buldu.

Kibar Holding'in açıklamasına göre, "Her başarılı proje, önce bir fikir damlasıyla başlar ve dalgalar halinde yayılır" mottosuyla gerçekleştirilen ödüllerde, grup şirketleri içerisinde 4 kategoride 32 proje yarışırken, birinci, ikinci ve üçüncü projeler ön değerlendirme komitesi ve jürinin puanlarıyla belirlendi.

Pandemi sebebiyle dijital ortamda gerçekleştirilen etkinlikte ödüller sahiplerini buldu. "Verimlilik ile Değer Katanlar", "Müşteride Fark Yaratanlar", "İş Birliği Oluşturanlar" ve "İnovasyon ile Geleceğe Yön Verenler ve Dijitalleşenler" olmak üzere 4 ana kategoride yarışan proje sahipleri, ödül töreninde Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kibar ve Kibar Holding ÜSt Yöneticisi (CEO) Haluk Kayabaşı ile dijital ortamda buluştu.


- 32 proje mücadele etti


Hem saha hem de ofis çalışanlarının katıldığı Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri'nde grup şirketleri tarafından seçilen 32 proje yarıştı. 21-24 Temmuz'da ön değerlendirme süreciyle başlayan yarışmada projeler, öncelikle şirketlerdeki kategori sorumlularından oluşan komitelerde teknik değerlendirmeden geçti.

Yarışma, 12-13 Ağustos'ta jüri sunumlarıyla devam ederken, üst yönetimden oluşan jüri ekibinin değerlendirmesi sonucu kategori birincileri, ikincileri ve üçüncüleri belirlendi.

Bir kategori birinciliği, bir kategori ikinciliği ve iki kategori üçüncülüğü ile en fazla ödülü Assan Hanil alırken, Assan Foods, Assan Alüminyum, İSPAK ve Assan Panel diğer ödül alan grup şirketleri oldu.


- "Yaratıcı yenilikçi fikirleri geliştirmek istiyoruz"


Açıklamada yarışmaya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Kibar Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Şennur Kuru, Mavi Damla Ödülleri ile şirketteki gelişim ve birbirinden öğrenme kültürünü desteklediklerini bildirdi.

Bu yıl çalışanlardan gelen yenilikçi ve fark oluşturan önerilerle Asım Kibar Mavi Damla Ödülleri'nde 32 projenin yarıştığını aktaran Kuru, şunları kaydetti:

"Yarışmada farklı bakış açıları sunan, yenilikçi ve bir o kadar da yaratıcı projeler yer aldı. Bu çalışmaların Kibar Holding bünyesi içinden çıkması bizler için ayrıca gurur verici. Önümüzdeki günlerde ödül alan ekipler, bilgi ve deneyimlerini grup şirketlerinde yaygınlaştırmak için tüm çalışanlarımızla bir araya gelip ilham vermeye devam edecek."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ