Aradığın Doğum Günü Hediyesi Muhiku’da!

Sevdiklerimizin özel günlerinde onlara mutluluk verecek, sevgimizi ifade edecek hediyeler vermek isteriz. Bu özel günlerin içerisinde en keyifli olan da şüphesiz doğum günleridir.

Ekonomi 1.07.2020 03:44:45 0
Aradığın Doğum Günü Hediyesi Muhiku’da!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sevdiklerimizin özel günlerinde onlara mutluluk verecek, sevgimizi ifade edecek hediyeler vermek isteriz. Bu özel günlerin içerisinde en keyifli olan da şüphesiz doğum günleridir. Doğum günü dendiğinde akla rengarenk hediyeler, lezzetli pastalar ve çikolatalar gelir. Birazdan bahsedeceğimiz sitede bu özel günün ruhuna uygun, cıvıl cıvıl hediyeler bulabilirsiniz. Üstelik son dakikada hatırladığınız doğum günleri için aynı gün özel kuryeyle teslimat hizmeti de mevcut. Eğer arkadaşlarınızın, ailenizin ya da sevgilinizin doğum günlerinde ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor ve gereksiz yere stres oluyorsanız bu site sayesinde çok rahatlayacaksınız.

Bahsettiğimiz site, 2018 yılında kurulan Muhiku. Aradan geçen yıllarda gerek ürün çeşitliliğini gerekse kalitesini çok hızlı bir şekilde arttıran Muhiku'da sevdiklerinize özel günlerde armağan edebileceğiniz çok güzel hediye kutusu alternatifleri yer alıyor. Hediye kutusu demişken, yalnızca kutudan bahsetmiyoruz elbette. İçerisine karşınızdaki kişinin isteklerine ve zevklerine göre pek çok ürün koyabiliyorsunuz. Örneğin annenize doğum gününde Türk kahvesi, ablanıza bitki çayı ve erkek kardeşinize filtre kahve temalı bir kutu armağan edebilirsiniz. Bu üç tema sitede sıklıkla tercih edildiği için bunlar üzerinden örnek vermiş olsak da bambaşka alternatifler de sitede sizi bekliyor.

Uzun yıllardır süren dostluğunuz size arkadaşınız hakkında fazlaca fikir vermiş olmalı. Yediği içtiği ayrı gitmeyen sevgili dostunuzun nelerden hoşlandığını, hangi aktivitelerden keyif aldığını sizden iyi kimse bilemez. Bu durumda ona herkesin verebileceği bir hediye yerine yenilikçi ve farklı bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz. Muhiku’nun sosyal medya hesaplarından da görüleceği üzere arkadaşlar birbirine hediye almak için bu siteyi sıklıkla kullanıyorlar. Siz de en yakın arkadaşınızın doğum günü için ona evinde keyifli zaman geçirmesine yardımcı olacak eğlenceli bir set hazırlayabilirsiniz.

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır?

Genç sevgililer doğum günü hediyesi olarak birbirlerine kendilerini geliştirici seçimler yapma eğiliminde. Eskiden salt dekorasyon amaçlı mumlar, biblolar, takılar daha çok alınırken şimdilerde daha ince düşünülmüş, anlamlı hediye arayışı yoğunlukta. Peki, nedir bunları anlamlı kılan? Sevgilinizin hayatında çok değer verdiği bir uğraştan, sevdiği bir yazardan, gitmek istediği bir ülkeden ilham almak. Daha açıkça ifade etmek gerekirse; doğayı çok seven, dünya klasiklerini okumaktan hoşlanan ve Güney Amerika kıtasına seyahat etmeyi çok isteyen bir kız arkadaşınız var diyelim. Ona doğum günü hediyesi olarak evinde fesleğenini yetiştirmesine yardımcı olacak bir bitki deneyimi seti, Tolstoy’dan İnsan Ne İle Yaşar? kitabı ve Brezilya kahvesiyle harika bir sürpriz kutu hazırlayabilirsiniz. Tabii ki illa içinde ciddi şeyler olacak diye bir kural yok. Biraz romantizm katmak için aşkınızı anlatan bir hediye notu, tatlı anlarınız için güzel bir çerçeve ve kalpli mum da ekleyebilirsiniz.

Anlattıklarımızdan anlayacağınız üzere Muhiku’da birçok alanda ürün seçeneği mevcut. Kız arkadaşa olduğu kadar erkek arkadaşa da armağan edilebilecek çeşitli alternatifler sunuluyor. Erkek için seçim yapmak daha zor olduğu için hazır kutulardan tercih edebilirsiniz. Örneğin Erkeğe Hediye Kutusu, içerisinde yer alan ürünlerle erkek sevgiliye ya da eşe doğum günü hediyesi olarak rahatlıkla armağan edilebilecek bir alternatif. Kitap, kahve ve kupa üçlüsüyle özellikle gençlere hitap ediyor. Bunların yanında şık bir kalem, kahveli mum ve erkeksi kokuya sahip duş jeli de kutuda bulunan diğer ürünler. 

Çiçek, çerçeve, çikolata ve bunlara benzer biçimde özelliksiz hediyeler almaktan sıkıldıysanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Paranızın karşılığını verirken sevgilinizin gözlerindeki ışıltıyı ortaya çıkaracak sürprizler hazırlamak için sitenin özel günler öncesi çıkardığı sınırlı sayıdaki koleksiyonlara da mutlaka göz atın. Belirli temalarda çıkardığı için hepsini doğum günü hediyesi olarak tercih edemeyebilirsiniz fakat ilham almanız açısından çok işe yarayacaktır.

Aynı Gün Teslim, Kişiye Özel Hediye Kutusu

Kişiye özel hediye dendiğinde akla ilk gelen isim ya da fotoğraf baskılı ürünler olsa da bunlar genelde promosyoncularda satılan düşük kaliteli ürünlerin üzerine baskı şeklinde olduğu için konuya netlik kazandırmakta fayda var: Muhiku'nun kişiye özel hediye kutuları, içeriğini sizin belirlediğiniz setleri ifade ediyor.  Yani kupasından kitabına, çayından kahvesine, deneyim kitinden sabununa kadar her şeyi hediyeyi vermek istediğiniz kişiye göre ayarlayabiliyorsunuz. Üstelik bu seçimlerinizin hızlıca teslim edilmesi için özel kurye hizmetinden faydalanabiliyorsunuz. Şimdilik yalnızca İstanbul’da geçerli olan bu hizmetten yararlanmak için çok yüksek miktarda paralar ödemenize de gerek yok. Uygun fiyatlı hediye kutunuzun oldukça cüzi bir ücret karşılığında özel kuryeyle teslim edilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Erkeğe kişiye özel hediye alırken sezona göre atkı, bere, çorap; çay, kahve, kitap; eğer yeni bir işe başlıyorsa kalem, defter, planlayıcı; yıl dönümü gibi romantik bir amaca hizmet ediyorsa çerçeve, çikolata gibi farklı kategorilerden tercihlerinizi yapabilirsiniz. Tüm konsept hediye kutularında olduğu gibi kişiye özel hediye alışverişlerinizde de çok pratik bir şekilde kutuda gitmesini istediğiniz mesajı ya da notu ekleyebiliyorsunuz.

Hediye almak konusunda farklılık arayanlar için Muhiku oldukça başarılı bir alternatif. Sizler de doğum günü hediyesi, Babalar Günü hediyesi, yılbaşı hediyesi gibi yılın farklı dönemlerinde sitenin sunduğu seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Muhiku Web Sitesi: https://muhiku.com


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem