Alya Onist'in yüzde 25'inin satışı 2 ayda tamamlandı

- Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş: - 'Yatırımcılar, daha çok yeşil alanı olan, geniş bahçeli ve tamamlanmış konutlar arıyor. Alya Onist projemiz, sunduğu mahalle konsepti ve teslimlerin eylülde başlayacak olmasıyla

Ekonomi 17.07.2020 10:34:47 0
Alya Onist
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.07.2020 10:34

İSTANBUL (AA) - Alya Onist satışlarında 2 aydır rekor yükseliş yaşanırken, projenin yüzde 25'i iki ayda satıldı.

Akkuş Gayrimenkul'den yapılan açıklamaya göre şirketin, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu Boss4 Gayrimenkul'ün olgunluk dönemi eseri olan Alya Onist'e yatırımcı akını yaşanıyor.

Destek paketinin sunduğu, 0,64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajını, kişiye özel ödeme seçenekleriyle destekleyen projenin satışlarında, 2 aydır rekor bir yükseliş yaşıyor.

Hemen tapu özelliğine sahip projenin yüzde 25'inin satışı, bu dönemde tamamlanırken, geçen yılın aralık ayında satışa çıkan projenin yaklaşık yüzde 75'lik kısmının satışı gerçekleşmiş oldu.

Teslimlerin eylül ayında başlayacağı projede daire fiyatları, 600 bin TL'den başlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, destek paketine ek olarak sundukları kişiye özel ödeme seçenekleri ile hemen tapu avantajının yatırımcı taleplerini daha da yukarıya taşıdığını bildirdi.

Pandeminin, bir konutta aranan özellikleri değiştirdiğini belirten Akkuş, şunları kaydetti:

"Yatırımcılar, daha çok yeşil alanı olan, geniş bahçeli ve tamamlanmış konutlar arıyor. Alya Onist projemiz, sunduğu mahalle konsepti ve teslimlerin eylülde başlayacak olmasıyla bu beklentiyi karşıladı. Son 2 ayda, projemizin yüzde 25'inin satışını tamamlandık. Alya Onist, destek paketine ilk dahil olan projelerden biri oldu. Projemizde destek paketinin sunduğu avantajlara ek olarak kişiye özel ödeme seçeneklerini de yatırımcılarımızla buluşturduk.

Projemizin konumu ve donanımı ile pandemi döneminde oluşan daha büyük, geniş bahçeli ve yeşil alanı bol konut beklentisine bütünlüklü olarak cevap vermesi de talebi tetikledi. 2 ayda projemizin satışlarında ciddi bir mesafe kat ettik. Projemize yönelik talep, beklentimizin çok ötesinde bir artış gösteriyor. Satış ofisimizdeki hareketliliğe yetişmekte zorlanıyoruz. Projemizin kalan kısmının satışını ağustos sonuna kadar tamamlayacağımızı söyleyebiliriz."

Verilen bilgiye göre, yatay mimarinin en modern örneğini sunan Alya Onist, az katlı yatay mimari konseptinde yer alan bahçeli daireleriyle geleneksel mahalle konseptinden izler içeriyor.

En modern yapım teknikleri kullanılarak tasarlanan proje, içerisinde yer alan fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra, sahip olduğu özel çevre düzenlemesi ve peyzajıyla da da bu konsepti tamamlıyor.




Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ