Albayrak Grubu tüm çalışanlarına zeytin fidanı hediye etti

- Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk: - “Yaklaşık üç aylık bir süreçte Kovid-19 virüsüyle mücadele kapsamında, tüm çalışanlarımıza günde iki defa zeytin yaprağı çayı ikram ediyoruz'

Ekonomi 18.12.2020 09:49:32 0
Albayrak Grubu tüm çalışanlarına zeytin fidanı hediye etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.12.2020 09:49

İSTANBUL (AA) - 15 binden fazla çalışanı bulunan Albayrak Grubu, Kovid-19 ile mücadele kapsamında tüm çalışanlarına zeytin fidanı hediye etti.

Albayrak Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve Kovid-19 virüsüne yakalanma riskini en aza indirdiği bilimsel olarak kanıtlanan zeytin yaprağı çayının günde üç fincan tüketilmesi uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

Bu kapsamda yaklaşık üç aydır, çalışanlarına günde iki defa zeytin yaprağı çayı ikram eden Albayrak Grubu, hem çalışan sağlığına önem veren kuruluş olarak hem de doğa bilincinin artmasına katkısıyla örnek bir marka oldu. Bununla birlikte tüm birimlerde, çalışanlara zeytin fidanı dağıtılırken, Albayrak Spor Kulübü kampüsünde de Grup çalışanlarıyla birlikte zeytin fidanı dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk, zeytinin yaprağından meyvesine kadar her şeyiyle insan sağlığına önemli faydalar sağladığını belirterek, “Yaklaşık üç aylık bir süreçte Kovid-19 virüsüyle mücadele kapsamında, tüm çalışanlarımıza günde iki defa zeytin yaprağı çayı ikram ediyoruz. Etkisini gördük ve pozitif vaka sayısı tüm ofislerimizde önemli derecede azaldı.

Zeytin ağacının maddi ve manevi tüm dünyaya katkısı büyük. Biz de Albayrak Grubu olarak tüm çalışanlarımıza zeytin fidanı dağıtımı gerçekleştirdik. Bugün burada toprakla buluşturduğumuz fidanların, gelecek nesillere şifa olmasını dileriz.” ifadelerini kullandı.

Anadolu’da bazı yörelerde sakız gibi çiğnenen zeytin yaprağının, halk arasında çay olarak da virüslere karşı etkili bir şifa kaynağı olduğu biliniyor. Kahvaltıda meyvesinin tüketildiği zeytinin, çekirdeğinden yağına kadar her türlü ürününden faydalanılıyor.

Kur'an-ı Kerim'de de adı geçen meyvelerden biri olan zeytinin faydaları saymakla bitmiyor. İlaç sanayisinde, bitkisel takviye tedavilerde çeşitli şekillerde faydalanılan zeytin yaprağının 1800'lü yıllarda meydana gelen sıtma salgınında da etkili biçimde kullanıldığı biliniyor.

Uzmanlar, her sabah bir tane yaş zeytin yaprağını çiğnenerek dil altında beklettikten sonra posasının atılmasının bağışıklığa faydalı olacağını belirtiyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

Trabzonspor, Samsunspor'u 3-0 Yenerek Zirve Yolundaki İddiasını Sürdürdü


Van Spor

Erzincan amatör U14 Ligi başladı


Van Spor

Ağrılı boksör Sezgin Acar Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığlı sporcu gülle atmada Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ