Yüksekovalı öğrencilerden ‘Türk Polisi’ etkinliği

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Hamit Kesici Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Türk Polisi’ etkinliğine polisler de katılım gösterdi.

Eğitim 15.12.2021 12:13:26 0
Yüksekovalı öğrencilerden ‘Türk Polisi’ etkinliği
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.12.2021 12:13

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Hamit Kesici Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Türk Polisi’ etkinliğine polisler de katılım gösterdi.

Dize Mahallesi’nde bulunan Hamit Kesici İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu ’Türk Polisi’ konulu etkinliğe Yüksekova Emniyet Müdürü Murat Güneş ve personeli de davet edildi. Okulun konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, şiirlerin okunmasıyla devam etti. Büyük beğeni toplayan program, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin hazırladığı Teşekkürname ve hediyelerin dağıtılmasıyla son buldu.

Öğrencilere hediyelerini veren Yüksekova Emniyet Müdürü Murat Güneş, “Emniyet teşkilatı olarak ilk geldiğimiz günden beri söylüyoruz, ilkokul çağından liseye kadar öğrencilerimizin yanında olacağız. Pandemi nedeniyle biraz geç kaldık ama nisan ayından beri ‘Büyük Kalplere Minik Dokunuşlar’ projesi kapsamından birçok kez bir araya geldik. Bundan sonra gelmeye de devam edeceğiz. Ülkenin geleceği sizlersiniz. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Sizden gelen geri dönüşümleri gördükçe daha çok mutlu oluyoruz. 24 saat görev yapan polis ağabeyleriniz sizin için daha da fazla çalışacaklar. Bundan emin olun. Her zaman yanınızdayız. Ne zaman isteseniz bizim kapımızı çalabilirsiniz” dedi.

6. sınıf öğrencisi Gever Akyol ise davetlerine katılan Emniyet Müdürü Güneş ve beraberindeki polis memurlarına teşekkür ederek, “Okulumuza gelen polis ağabeylerimiz için şiir ve İstiklal Marşı okuduk. Daha önce polisten bahsedilince kokuyorduk. Kızgın olduklarını biliyorduk. Şimdi öyle değil. Polis, aslında bizi anlayan, ziyaret eden ve güvenliğimizi sağlayandır. Şimdi onları daha yakından tanıdık. Sıcaklığını yakın hissettik" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ