Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması ödülleri Elazığ da sahiplerini buldu

Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Eğitim 19.08.2021 11:18:51 0
Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması ödülleri Elazığ da sahiplerini buldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.08.2021 11:18

Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Türkiye genelinde düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın bu yılki konusu, salgın sürecinde önemi daha iyi anlaşılan ‘Sağlıklı Yaşam’ oldu. Yarışma, İlkokul, ortaokul ve lise düzeyi olmak üzere üç ayrı kategorideki iki aşamalı şeklinde ve online ortamda gerçekleştirildi. İlk aşaması 25-26 Nisan, ikinci aşaması 4 Temmuz’da gerçekleştirilen sınavın sonuçları 14 Temmuz’da açıklandı. Ödül töreni, dereceye giren yarışmacıların ve diğer katılımcıların sağlığı ön planda tutularak 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü pandemi kurallarına uyarak gerçekleştirildi.

Yarışma hakkında bilgi veren Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması Elazığ Eğitim ve Çevre Başkanı Osman Gür, ’Hayattaki en kıymetli ödülün, sevdiklerimizle birlikte sağlıkla yaşamak olduğunu salgın sürecinde çok daha iyi anladık ve kavradık. Bir başka kıymetli ödül ise hayatımıza değer katan doğru bilgiye sahip olmak. Ufka Yolculuk hikayesinin temeli de bu düşünce üzerine kuruludur. Bizimle bu düşünceyi paylaşan, dokuz yıldır bu yolculukta bizimle birlikte olan, bizimle ufka doğru yolculuk yapan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması İl Koordinatörü Sacit Türkel ise, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da salgının olumsuz etkilerine rağmen yarışmamızı başarıyla tamamlamak için yoğun gayret sarf ettik. Değişen şartlara hızla uyum sağlamak için bütün ekip arkadaşlarımızla seferber olduk. Doğru kaynaktan faydalı bilgileri sizlere ulaştırmış olmak da bizim ödülümüz oldu. Yarışmamıza ilgi gösteren, katılan ve ödül kazanan tüm yarışmacılarımızı gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Elazığ’ da ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ